Up

Jag har precis spelat "Up" tillsammans med pappa ^^
Det är faktiskt roligt om man är två som spelar, men det är ganska svårt, och ännu svårare (och inte alls lika kul) om man spelar ensam.
Jag och pappa började om på en ny bana för att kunna spela två, vilket kan vara ganska komplicerat ibland. Vi spelade ca 8 banor tror jag, och vi kom längre än jag gjort förut :)

Än är det många timmar tills midnatt och jag har inga direkta planer, men kommer nog sitta och glo på tv ganska länge, och sen ska vi äta kräftor! Vid 12 tänker jag faktisk gå ut i dag (jag brukar inte göra det), för jag har hittat en ny inställning på min kamera som är till för att fotografera fyrverkerier, och då måste jag testa den!


Fotografering i vinterkylan

Jag kom precis in efter att ha varit ute i kylan en stund!
Jag passade på att ta lite bilder, men i princip alla blev dåliga. Det fanns bara några stycken där man faktiskt kunde se vad som var på ^^






Mysdag

Nyår!
Jag vet inte om mitt 2010 kommer att bli bättre, men man kan ju alltid hoppas.

Idag har jag inte så mycket planer, kommer mest slappa, läsa böcker och sitta här skulle jag tro, men nyår är väl en sån dag man får göra vad man vill, eller hur? Ikväll tror jag vi kommer sitta framför TV:n och ha det mysigt, exakt som jag vill ha det :)
Ha ett bra nyår allihopa!


Redigering av bilder

Jag har suttit och redigerat lite bilder i ps nu. Jag är så otroligt dålig på det, men det är inte så konstigt, har inte använt det många gånger. Resultaten blev inte så bra iallafall, haha! Men det var ganska kul :)


Den enda bilden som blev så pass okej att jag kan visa den


Farsta Centrum

Idag har jag och min familj varit riktigt nödvändiga!
Först så åkte jag och pappa och lämnade min syster och mamma i Farsta Centrum, och efter det åkte vi vidare till Bok Skotten och jag köpte mina fem böcker jag tittat ut.
Jag och pappa åkte till Farsta efter det för att möta mamma och syster, för vi hade bestämt att vi skulle mötas och sedan fika tillsammans.
Efter 45 minuters letande hittade vi dom, min mammas mobil gick sönder och min syster hade glömt sin hemma, så vi kunde inte ringa dom som vi hade sagt att vi skulle. Efter 45 minuter började min pappa prata om att gå till reseptionen för att be dom ropa i högtalarna, men som tur var så sprang vi på dom innan vi han komma så långt.

Efter att vi fikat (kladdkaka för min del) så gick vi till Bokia där mamma köpte en bok åt mig mot att jag följde med och kollade på en jacka, så det gjorde vi sedan. Det slutade faktiskt med att vi köpte en.
Förutom det köpte vi också en video (våran har gått sönder), en förlängningssladd till en ps2-kontroll och vi köpte också en födelsedagspresent till min farmors man som fyller år idag.
En lyckad och bra dag :)


Vampyrens märke - Första boken i serien "House of Night"

Till: Bok-Skotten

Visst har tiden gått fort? Näst sista dagen på 2009 i dag.



Idag ska jag, som jag visserligen berättade igår (men som ni inte dör av att få höra igen), till Bokskotten och köpa böcker. Det är dock mina enda planer för idag, vi får se vad det mer blir.
Om jag känner mig själv rätt kommer jag ägna dagen åt att läsa, det låter mest troligt.
Men nu måste jag sätta fart! Kan inte slöa hela dagen :P

Nya böcker på ingång

Jag är en stor bokfantast och jag bestämde mig direkt efter jul att beställa lite böcker, så den här kvällen har jag tillbringat inne på Adlibris hemsida och letat efter böcker. Tillslut blev det fem böcker för ungeför 350 kr, och jag hade tänkt att lägga ca 500 kr på böcker, och därför ska jag åkte till Bok Skotten, en bokaffär som är väldigt billig på manga, och handla upp för resten av pengarna. Deras manga kostar 29 kr eller 50 kr, och de har "Ta 4 betala för 3", så jag kommer köpa fem böcker därifrån :)


En av mina absoluta favoritböcker

Tvspel och nya handkontroller

Nu har jag spelat Tvspel med min pappa. Anledningen till att vi gjorde det var att vi har fått nya handkontroller och skarvsladd, så vi skulle testa om ett spel som alltid annars har hackat fungerade, och det gjorde det! :)


Välkommna till Jhain - Min nya blogg!

Hej :)
Det här är första gången jag bloggar från den här bloggen då ^^
Jag kan börja med att berätta att det här inte är min riktiga blogg, utan jag skapade den endast för att testa olika designer och så, och som ni ser är jag inte bra på det, men det får duga för tillfället.

Jag kan också redan nu berätta att det här inte är en blogg som kommer intressera många, för jag har redan berättat att mitt liv är mycket hästar, och jag vet inte riktigt vilka som vill läsa om det. Jag har inte heller någon direkt tallang för att skriva, utan bloggandet är mest för att jag fått det som en vana.


RSS 2.0