Frida går och lägger sig

Jag är verkligen sjukt trött (trött som en sten, mahaha) idag, förmodligen efter den långa skoldagen. Jag skulle nog kunna somna här framför datorn. Därför ska jag gå och halvsova framför tv:n, haha. Jag kommer jag gå och lägga mig rätt tidigt också så.. Godnatt allihopa ^^


Ett försökt att inte trötta ut er

Amanda nämde att hon blev trött av att läsa mitt förra inlägg (och jag vet att det är urtråkigt, hahaha) så jag struntar i inlägget jag tänkte skriva (lite för allvarligt) och ja.. Får hitta på nått kul istället ^^

Ni kan tex. lyssna på låten och kolla på videon, då blir man glad ^^


Första tisdagen: Avklarad

Nu är jag äntligen äntligen äntligen äntligen hemma från skolan. Snacka om att dagen har varit lång, äckligt lång. Den började iallafall med matte och själklart hann jag inte med det jag skulle. Allt snack om olika namn gör mig förvirrad, haha. Efter det var det svenska och då gjorde vi typ ett nationellt prov som läraren bara kastade sen, utan att kolla på. Det var inte direkt svårt men sjukt konstigt.
Vi hade engelska efter lunchen och där fick vi skriva en speciell berättelse i små grupper som vi sedan läste upp. Historien blev väl lite sådär lagom kul men ja, sen när blir sådant kul? Gymnastik hade vi sen och det var bara att gå ut i skogen igen. Vi skulle värma upp med att jogga 1,6 km (som att jag orkar det) och sedan lekte vi. Vi körde flaggen men ute så det blev jättekonstigt. Man kunde inte springa för det var uppförsbackar/nerförsbackar över hela planen, snår, träd och högt gräs. Himla många ramlade, jättekul.
Nu var det (smart nog) dags för svenska igen i en halvtimma och det enda vi gjorde var att läsa ett häfte (åh älskade häften) och lösa ett korsord. Vi fick dessutom sluta lite tidigare så man hann inte göra så mycket.
Här slutade halva klassen medans vi andra var tvugna att vara kvar för att ha spanska. Vi fortsatte med det vi gjorde igår, skriva brev, och gud vilket kaos det var. Alla skrek, sprang runt och usch, jag som redan var trött. Klockan fem var iallafall lektionen äntligen (äntligen äntligen!) slut och jag fick äntligen (äntligen äntligen äntligen!) komma hem. Nu tänker jag sitta och slappa här framför datorn och inte röra någonting som hör med skolan att göra.


Haha, snacka om att jag inte har många skolbilder

Tre plus

Idag är det riktigt kallt ute, bara 3+! Vi som haft så varmt hela sommarn, nu kommer kylan.
Iallafall, idag går jag mellan 8-17 och därför blir det ju ingen bloggning förrens då. Dagen kommer nog bli långt ifrån kul, jag har ingen som helst lust att gå så länge och ha så många lektioner men jag har ju inte direkt något val, haha.
Jag hoppas ni får en bra dag iallafall ^^


Godnatt

Nu tänkte jag snart gå och lägga mig, haha. Är riktigt trött och det blir en lång skoldag imorgon, åtta till fem. Först ska jag dock se på lite tv med familjen och ha det bra, och det hoppas jag ni också får ^^


Silver med en halv sko

Eftersom vi slutade tidigare hann jag till stallet lite tidigare, skönt ^^ När jag kom dit började jag sköta om Silver för hon skulle snart gå på lektion. Märkte att hon var rätt så irriterad och när jag sedan skulle kratsa hovarna upptäckte jag att halva hennes ena sko hade låtsnat. Ena halvan satt på precis som den skulle medans andra halvan stack upp i luften och alla spikar också. Inte konstigt att hon var irriterad, det kan inte ha varit kul att gå runt så hela dagen, haha. Jag fick ta ut henne i stallgången och hålla i henne medans Monica tog bort skon helt och sedan kom ryttaren (hon skulle gå iallafall, även fast hon skulle gå tre lektioner). Jag hjälpte henne att göra iordning tjejen och sedan tvättade jag spiltan och borstade rent grimman. Jag såg på en lektion tillsammans med Amanda och Silver skulle ha gått där men ryttaren kom inte, så hon behövde bara gå två lektioner idag. Efter det så höll jag Amanda sällskap när hon skötte om Nobile och ja, sedan åkte jag hem ^^


Första skoldagen

Dagen började med en kort mentorsträff där jag inte minns att vi gjorde något och sedan var det dags för No. Första halvan av lektionen (som var mellan 9.15-11.15) så pratade vi mest, gick igenom vad vi ska göra under året och lite sånt. Vi har fått en ny lärare som vi inte haft förut så det här blir intressant. Andra halvan av lektionen fick vi ge oss ut i skogen för att fånga insekter. Lätt var det inte, självklart hittar man ingen när man letar, haha. Lyckades snabbt hitta en litet kryp men halva klassen kom springande med sina muggar så den hann rymma, haha. Efter en lång stund till hittade jag iallafall en skalbagge på ett träd som nu ligger i en plastmugg i no-salen. Nästa no-lektion ska vi arbeta om dem och så.
Efter lunchen hade vi matte och vi fick reda på att de gjort om systemet så att vi har prov varannan vecka, roligt! Vi började iallafall jobba på och jag har ett halvt tal kvar av dem jag skulle göra idag. När matten (äntligen) var slut var det (tyvärr) dags för spanska med den nya läraren. Vi var två klasser och höll till i demokraten för att få plats. Det vi gjorde var att skriva ett brev och hmm.. Det gick väl inte bäst för mig men jag är nästan klar. Har lite problem med hur jag ska uttrycka mig, haha.
Dagens sista lektion var So och det enda vi gjorde var att berätta vad vi gjort och få se vad vi ska göra iår. Vi fick också reda på att det enda vi ska göra i Svenska är nationella prov så nu har jag många svenskalektioner att se fram emot! Vi slutade halv fyra istället för fem över, riktigt skönt!


Skolvecka

Idag börjar skolan på allvar och jag går till fem över fyra. Jag kommer åka direkt till stallet utan att åka hem imellan så några inlägg kommer ni inte få förrän jag kommer hem igen, när det blir vet jag inte.
Nu måste jag iallafall sätta fart och bli klar till skolan och alla roliga lektioner.

Ha en bra dag ^^

Och så sprang klockan iväg

En titt på klockan och mitt planderade inlägg gick åt skogen. Jaja, det får bli ett helt vanligt och tråkigt inlägg, haha.
Har inte gjort så mycket nu på kvällen. Slog in matteboken i papper, någon som våran lärare tvingar oss att göra, och dragit en kopia på schemat, aldrig att jag minns det annars. Ska kanske passa på att skriva ut en bild på bästaste Silver när jag ändå håller på, att ha i skåpet alltså. Efter en lång och jobbig skoldag så kan endast Silver liva upp ^^

Nu ska jag iallfall göra lite saker och sedan gå och lägga mig, godnatt ^^


Barkarby outlet

Jag har varit iväg på Barkarby outlet tillsammans med familjen ^^ På vägen dit åkte vi förbi morfar, där har jag inte varit på hundra år. Jag upptäckte att hans kylskåp var täckt med bilder som jag ritat när jag var liten, haha. Ett brev var det också, med stora bokstäver och stavfel. Haha, inte visste jag att han hade spart sånt. Vi lämnade lite äpplen till honom iallafall och sedan åkte vi vidare.
Vi var inne i en bokaffär och jag köpte en deckare (åh vad jag har längtat efter att få läsa en deckare!). "Ett snyggt lik" heter den och jag hoppas den är bra. Min mamma köpte också en deckare så när vi läst ut våra kan vi byta med varandra ^^ Efter det så släpade storasyster med oss in i tusen sko och klädaffärer, jag somnade nästan, haha.
Det började regna och vi åkte vidare till Ikea för att köpa en datorplatta/kudde. Vi köpte också nya kuddar, alla förutom mamma. Syster och pappa köpte hårda kuddar för dem som sover på sidan och jag en mjuk dunkudde för magsovare, haha. Vi passade också på att fika och jag tog kladdkaka. För er som inte vet det så älskar jag kladdkaka och det var på Ikea jag började göra det. Jag har inte ätit den kladdkakan på riktigt länge så det var roligt att få smaka igen, haha.


Söndag

Söndag idag och imorgon drar skolan igång. Inte kul, långt ifrån kul, men jaja, finns inget att göra åt det. Får istället njuta av sista lediga dagen på riktigt länge ^^
Jag har inga planer för idag men jag är sjukt sugen på att köpa böcker (även fast jag inte har läst ut alla än). Det är så mysigt och härligt att gå runt bland en massa böcker och läsa på baksidan och sedan hitta något bra. Är sugen på att läsa lite deckare, det var ett tag sen jag läste någon bra.


Lördagsmys


Bäst och söt

Nu är jag hemma från stallet och hmm.. Jag har inte så mycket att säga. Skötte om sötaste och bästaste Silver och fixade hennes utrustning som vanligt och vi har fotat lite hästar i hagen igen, som vanligt. Grupperna red barbacka idag och Linnea hade Chip. Jag kunde sitta på läktaren hela tiden och bara kolla. Hon har blivit så himla duktig! ^^ Till prova på var det nio hästar som skulle göras iordning och jag och Linnea tog Servus, men hon behövde knappt mig. Jag ledde inte på prova på utan var med Silverflickan istället. När hästarna gått ut åt vi lunch och sedan.. Smörjde vi, haha. När vi stod och fotade hästarna upptäckte vi att Bandit hade ett äckligt sår under ena ögat och det satt en massa flugor nergrävda där så vi fick säga till en som jobbar där. De hade ingen flughuva men de satte på lite hästsalva. Vi (jag, amanda och fanny) fick även tvätta rent Amigos skavsår. Han var så himla snäll, även fast vi tvättade med tvål (en speciell såklart) så stod han helt still.
Nu kommer lite bilder, men de flesta är väldigt oskarpa ^^






Jag har ingen aning om vad som hände här, men bilden blev iallafall.. Lila, haha
















Här ser ni. Allt det svarta är flugor



Sån där lek med gissa-hur-många-fingrar-jag-håller-upp


Amanda har "ridlektion"












Den här bilden ser sjukt kul ut men Fanny är så tråkig att jag måste täcka över hennes ansikte och det förstör det roliga, haha

Lördag

Jag mår mycket bättre idag ^^ Vädret ser också bättre ut och det blir nog en fin stalldag. Jag har inte direkt något mer att skirva, haha. Jag ska till stallet som vanligt, vet inte riktigt när jag kommer hem men jag uppdaterar mer då. Kameran är på laddning och jag ska försöka komma ihåg att ta med mig den ^^


Ge mig lite sömn

Nu tänker jag gå och lägga mig, även fast klockan är jättelite. Gick upp sex igår, sov inte mycket inatt och gick upp fem, nu behöver jag sova för att orka ta mig upp till stallet imorgon. Dessutom har jag sjukt ont i axlarna och ryggen och det tänker jag försöka sova bort, vi får se hur det går.
Iallafall, godnatt allihopa, ha en bra kväll ^^


Lite gladare kanske

Haha, ni får ursäkta mitt klagiga förra inlägg, men jag var inte på så bra humör. Dock hade jag kul en liten stund igår, när jag och Sanna satt på en sten brevid en flaggstång och jag var övertrött. Gamla (lilla)melodifestivalen-låtar, andra låtar och en massa konstiga kommentarer ("Ingen driver med min kyckling!") kom fram och ja.. Det var kul men inte skolans förtjänst, så jag tycker ändå att det sög, haha. Nu är jag iallafall äntligen hemma och jag ska vila mina axlar, rygg och ben så att jag kan upp och springa i stallet imorgon ^^


Äntligen, äntligen, äntligen hemma

Nu är jag hemma igen och jag har haft det hemskt. Till att börja med var det inte 1,3 mil dit, närmare två skulle jag tro. Jag och sanna valde att gå i sista gruppen (det gick lärare längst fram, i mitten och längst bak) och det var ett misstag. Vi hade två lärare där och självklart hade ingen av dem gått förut så vi gick fel, fel, fel, fel och fel. På ett ställe lyckades vi tillochmed gå runt i en cirkel så att vi kom ur skogen på samma ställe som vi gick in och redan på rudan råkade vi gå åt helt fel håll. Det var inte kul med tanke på våra stora packningar (självklart fick lärarna sin packning skjutsad). Vi kom inte fram förrens efter fem timmar, FEM timmar! Då hade de andra redan satt upp sina tält och ätit, men inte vi, nejdå. Så vi lagade mat, satte upp våra tält och sedan var dagen över, dags att sova. Lärarna sov såklart i en stuga meddans vi fick ligga där i en knögglig nerförsbacke och frysa oss halvt till döds. Stället hette "Paradiset" och det kan ändast varit ett paradis för mycket, det var äckligt mycket av dem! Satte man sig ner var byxorna genast fulla av svarta prickar och de satte sig överallt, en massa i håret och usch, jag tror aldrig jag sett så mycket mygg förutom och jag hoppas jag slipper göra det igen. Dessutom kunde man inte sova för några var uppe hela natten och skrek (högt också, blä) och började väcka folk innan fem imorse, så då var det bara att gå upp. Packade ihop tältet och sedan var det bara att gå hem. Vi skulel åka buss men de hade ju inte hyrt någon så vi skulle tränga in oss hundra elever på en halt vanlig buss, det gick ju verkligen bra.
Nu är jag iallafall hemma och jag kan knappt gå för mina fötter och min gör så ont och jag har så ont i axlarna att om någon rör mig där kommer jag skrika till av smärta. Eftersom vi gick fel så mycket fick vi gå mycket mer än vi skulle, alltså mycket mer än två mil och vi fick nästan inga pauser. Bara några stycken som var på max två minuter. Jag tycker att det var riktigt dåligt organiserat av skolan och usch, kommer det en sådan dag till så sjukanmäler jag mig!


Packning


Matlagning


Frida päronansikte. Trött, sliten och.. Galen, hahah



Vandra och sova i tält

Då var dagen för "äventyrsvandringen" inne, blä. Vädret är grått och graderna ligger på under tio. Det ser väl ut ungefär som igår och igår regnade det mycket. Jag vill inte ha regn. Jag blir blöt, min packnning blir blöt och tältet blir blött. Lite regn tål ju tältet men jag har inte råd att gå och köpa ett dyrt vattentätt tält för att använda det en gång och sedan inte igen, men det förstår visst inte skolan. Vi kommer iallafall gå även om himlen är öppen, det var iallafall vad de sa igår.
Jaja, önska mig lycka till så bloggar jag imorgon när jag kommer hem om jag överlever

Världens finaste, vackraste, underbaraste och bästa

Jag hade fel igen (två gånger på en dag, rekord!) och jag fick rida min lilla underbara tjej idag igen. Vi jobbade med volter i hörnen på framridningen och sedan lite självständigt, serpentiner och volter senare på lektionen. Utan läder fick vi jobba i alla gångarter, underbart. Hennes galopp är underbar så himla mycket och ännu mer utan stigbyglar. Flickan var lika supersöt och bäst och äckligt underbar idag också, även fast jag rider alldeles för dåligt för henne. Vi hade både framgångar och motgångar men under andra halvan av lektionen gick det bättre och jag tror att hon började gå finare. Jag tycker inte att det gick så jättebra, men det gör det aldrig för mig. Jag är helt enkelt för dålig, haha. Det hindrar mig inte från att ha det underbart iallafall och jag älskar att sitta på lilla flickans rygg.


Så fin. Så underbar

Ridning

Idag är det ju ridning och vi får se hur det blir. Kommer inte få Silver så det blir väl säkert fjording om de hunnit komma och annars typ Amigo. Känns som att det kommer gå åt skogen också, så det blir väl säkert bra. Jag hoppas vi får göra något kul iallafall, haha.


Frida kan ha fel (även om det är sällan (; )

Jag hade faktiskt fel, den här dagen blev mycket bättre än igår! Vi blev indelade i grupper med sex stycken i varje och sedan fick vi en lista med uppdrag och varje sak gav olika mycket poäng. Vi fick vara var vi ville, i skolan, i skogen, i centrum. Mitt lag stannade dock i skolan och gjorde innesakerna. Vi spelade in en teater med rödluvan (som blev svart och blå luvorna), skrev om blinka lilla stjärna, mätte ett snöre med 39'or (skostorleken), mätte upp vatten i en plastpåse och en massa annat. Jag tycker iallafall att det var roligt, särskilt när vi spelade in teatern, haha.
Just nu regnar det mycket och det uppskattar jag inte. Imorgon ska vi ju vandra och sova i tält och det kommer vi få göra hur dåligt väder det än är, så snälla regna inte!


Jag saknar de där skorna, haha ^^

Mentorsdag nummer två

Då var det dags för nästa mentorsdag, haha. Jag har väl inte så speciellt höga förväntningar på den men man kan ju hoppas att man blir glatt överaskad. Fast nä, nu kollade jag på lappen och det stod aktiviteter utomhus så det blir nog inte kul, haha. Jag slutar tidigt iallafall, redan ett ^^
Idag är det ridning också. Jag skulle inte få Silver igen (;_;) så jag får säkert fjording (om de hinner komma) eller någon annan som jag inte gillar mest.


Min väldigt snygga skola.. Verkligen ^^

Redo

Jag åkte inte med till stallet utan har packat inför torsdag istället. Jag kom fram till att jag aldrig skulle hinna imorgon eftersom jag ska rida och då var det bättre att ha det gjort. Väskan väger ton och hur jag ska orka bära den 1,3 mil vet jag inte, men det får väl lösa sig, haha. Har iallafall äntligen lyckats få ner allt och fått på tältet, sovsäck och liggunderlag på baksidan av den. Lätt var det inte men det gick. Imorgon ska dock mer packning ner, bla. ett par flaskor vatten, mat och toalettartiklar. Jag hoppas verkligen att jag överlever vandringen, haha.


När Elsa, adelina och jag som i tält i somras, jag hoppas vi
får upp tältet lite snabbare den här gången, haha ^^

Lekar på lag

Regnet höll sig borta idag så vi blev iallafall inte blöta. Vi blev indelade i lag med olika färger (jag blev blå) och sedan fick vi gå till ruden för att göra fem (som blev sex) olika grenar. Det var min klass, en nia till och en himla massa sjuor och vi var blandade. De olika sakerna var svara på frågor-stafett, vända på en presenning utan att någon nuddar marken, gå över bombfyrkanten utan att bli sprängd, skicka boll vidare med hjälp av hakan, bilda så långt ord som möjligt och sist en stafett. Jag kan inte alls påstå att det var kul för det var det inte. Riktigt tråkigt faktiskt, haha. Jag hoppas vi får göra något annat imorgon, men då ska vi tydligen vara i skolan iallafall.


Priset till det vinnande laget var såklart godis och nej,
mitt lag vann inte, bilden är gammal ^^

"Teambuilding med arbetslaget"

Tisdag, sista korta tisdagen. Slutar ett idag, och om det blir som nu så blir det en blöt dag. Vi ska tydligen ha massa aktiviteter och staffeter eller något sånt där annat kul. Det är väl en till sådan dag där lärarna tror att det är jättekul och vi elever bara vill hem, men en sån måste man ju också ha. Imorgon är det något liknande också.
Nä, nu måste jag sätta fart om jag ska hinna bli klar. Ha det bra :)

Hejdå fritid

Jaha, då var det snart dags att gå och lägga sig igen. Imorgon börjar jag nio och går till ett. Aktiviteter på rudan, verkligen jättekul, särskilt eftersom det ska regna rätt mycket. Min syrra rider på kvällen och jag vet inte om jag följer med eller inte, har för mig att de skulle rida ut och då är det ju lite onödigt.
Över till idag igen då. Efter att de dödat oss i skolan genom att ge oss ett dåligt schema, satt upp klassfotot från 6:an (stort dessutom, och det är det hemskaste fotot jag vet) och sedan bjudit oss på cider och salta pinnar är jag ganska trött. Högljutt var det också, hade glömt att man måste skrika till varandra för att göra sig hörd. Golvet var polerat också och en aning läskigt att sitta på, klassrummet (och hela skolan) var fulare än vanligt och alla hade växt en massa förutom jag och sanna. Allt är som det ska vara alltså. Bara ett år kvar iallafall, ett långt äckligt år.


Typ enda bilden jag har från sexan. Och jag önskar att jag gick i sexan igen,
allt var lättare då och skolan var tusen gånger bättre då än nu, önskar att de aldrig gjort om.

Jag har iallafall stallet och Silver (och min underbara söta lilla fina katt) som jag kan ha det bra med på fritiden (om jag får någon..). Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men jaja, allt löser sig väl ^^ Silver tänker jag inte dra ner på (alltså inte stallet heller), Katten kommer jag fortfarande ha det bäst med och jag tänker ta mig stunder med musik, konserter och draman, varesig jag hinner eller inte, hahah :)


På äventyr

Nu är vi hemma från äventyr igen ^^ Det kommer jag inte berätta något om men innan var jag ju i stallet och det kan ni få höra.
Åkte dit tillsammans med Fanny och Cajsalisa ovh vi var nära på att missatåget och fick springa. Vi pratade för mycket och gick för lite, haha. När vi äntligen var framme i stallet så började jag med att sätta på Silver's nosludd (hon blev söt ^^) och sedan fixade jag henne. Klockan fyra kom ryttaren, en i nybörjargruppen som startade förra veckan. Jag visade och hjälpte henne att göra iordning henne och sedan, vid halv fem, var det dags att åka. Innan det var jag dock tvungen att hjälpa Fanny med att öppna kylskåpet i cafét för hon fattade verkligen ingenting, haha.


Skit schema

Jag har fått mitt schema nu. På måndagar går jag till fem över fyra, vet inte hur jag ska hinna med stallet. På tisdagar går jag från 8.15 till 17.00. Usch säger jag bara, jag kommer aldrig att orka hela den dagen. Sedan ska man hem och plugga en massa också, det här suger. Onsdag och torsdag var rätt okej men fredag börjar jag 9.45 och skulle sluta 11.15 om det inte var så att de lagt in en jävla mentorsträff som är en kvart långt efter lunchen + håltimmen. Så himla dåligt, fanns det ingen annan gång vi kunde ha den?! Nä, nu är jag lite såhär lagom sur, det kommer inte bli lätt att orka med den här terminen.

Jag åker till stallet om en stund. Eller egentligen är det ganska långt tills då men ändå. Jag kommer åka därifrån kvart över fyra sedan för att jag ska iväg med familjen. Bloggar igen när jag kommer hem.


Finast

Skoldags

Nu ska jag snart gå (okej, det är ganska långt kvar) till skolan och jag har äntligen fått på mig lite kläder, haha. Jag fortsätter dock på sommarlovskläder, mina blåa underbara jeans tillsammans med en svart långärmad tröja. Jag undrar om det inte blir lite varmt, men jag hade inga rena kortärmade, haha. Får väl ta och köpa lite nytt, men det låter inte så kul ;)


Tänk att man sett ut såhär en gång i tiden *syftar på håret*


Första dagen

Måndag då, och jag sitter här klockan halv sju på morgonen. Trodde inte att jag skulle orka gå upp, men tydligen gjorde jag det, haha.
Idag har vi bara upprop mellan elva och tolv och sedan får man dra sig hem igen. Jag måste vara i stallet vid tre (för jag måste åka hem redan kvart över fyra) så jag hoppas på att Fanny kan åka med mig, men vi får väl se hur det blir men den saken.
Nä, nu ska jag gå och.. Klä på mig, haha. Ha det bra ^^

Tillbaka till verkligheten

Nu ska jag snart gå att lägga mig, men jag kommer aldrig lyckas somna, haha. Imorgon börjar ju skolan (var tog sommarlovet vägen?!) och även fast vi inte börjar förrens elva så har jag bestämt mig för att gå upp vanlig tid, redan klockan sex. Jag vill komma i ordning med sömnen och jag behöver verkligen min skönhetssömn, haha ^^


Sötast och finast

Gick igenom mina bilder och hittade alla på min söta lilla kille. Tyvärr hade jag inga alls från 2007 och bara två från 2006, men men, här är lite bilder "genom åren" :)


18 mars 2006, samma dag som Katten blev min


Sommar 2008 tror jag


Början av 2008


2008 tror jag


2008


2008, syster har fotat


2008, syster igen



2009


2009


2010


2010


Nosludd

Jag har precis kommit hem från Lillhästen i stav. Jag var där för att köpa nosludd men snubblade också över en billig fleecetröja som jag ska ha när det blir lite kallare ute men fortfarande för varmt för jacka, haha ^^


Haha, ni får en tråkig bild igen ^^

Två videos från igår

 

 

Ignorera min fulhet, hahaha ^^


Att sova i tält är ju kul

Jag har precis kommit in efter att ha satt upp tältet som vi ska sova i i slutet av veckan när skolan kommit på den smarta idén om att vi nior ska tälta. Jag var tvungen att kolla så att det var komplett och så, och det var det ^^


Oh yeah - Arashi


Idag: Sommarlov | Imorgon: Skola

Igår när jag skulle gå och lägga mig möttes jag av en liten söt kille som låg utsträckt över hela sängen. Så det var bara att klämma ihop sig i ett hörn och försöka ligga still, haha ^^


<- Jag | Han -----------------> ^^

Idag har jag en liten attgöra-lista, men för att skona är så rabblar jag inte upp den. Det jag mest måste göra är väl att fixa för skolan som börjar imorgon (snyft) och så ska jag köpa noslodd till Silver's grimma. Har letat efter det länge nu (det hon har börjar bli lite för slitet) utan resultat men idag ska det gå! ^^

Trött som en sten, igen

Vi såg på Världarnas krig nu ikväll, den gick på tv. Riktigt dålig om jag får säga så, haha. Gillade inte slutet på den heller riktigt, men var iallafall bättre än igår. Nu tänker jag iallafall gå och lägga mig. Jag är trött som jag vet inte vad men nu när jag suttit här för att blogga har jag fått fyra nya myggbett så jag vet inte riktigt om det blir någon sömn för min del, haha.

Ha det bra iallafall, allihopa ^^

Bilder


Det är Dillon och Servus ni ska kolla på, haha


Finast


Tröttis















Haha, tiggis ^^





Och vi avslutar med Fanny's "lunch":

Söta Silver

Idag var det riktigt mycket folk i stallet idag, haha. När jag kom dit så gjorde jag rent tjejens strykkappor först och sedan minns jag inte riktigt vad jag gjorde. Linnea red Chip en stund senare och jag hjälpte henne att göra iordning honom och sitta upp och så, jag kollade även på lektionen. När de var klara och vi hade tagit hand om chip så började jag pyssla med Silver ^^ Eftersom jag inte var med på prova på så hann jag med henne mycket. Upptäckte till min förskräckelse att hon blödde näsblod (mulblod?) men Lisa sa att det inte var någon fara men orolig blir man ju iallafall. Efter att vi släppt ut hästarna (jag fick nästan släpa ut Silver, haha) så åt vi lunch och sedan så smörjde vi. Vi hann också fota massa hästar och ja.. Ha det kul ^^


Ignorera magen, haha ^^

Jag hinner inte ladda upp några bilder nu utan gör det senare


Snälla lilla internet

Vårat internet slutade fungera igår så jag kunde inte blogga. På kvällen såg vi iallafall på en film, "The day of the triffids" tror jag att den hette. Träden tar över jorden, haha. Slutet var verkligen dåligt, men det brukar de vara i filmer där jorden går under, tyvärr.



Idag ska jag till stallet och nu när jag tittar på klockan ser jag att jag ligger efter i min tidsplan, hehe.. Iallafall, Fanny kommer idag och.. Nä, jag har inte så mycket mer än det att säga, så ha det bra tills jag kommer hem ^^

Tråkig dag

Det är verkligen tråkigt att ligga lågt, haha. Därför kanske jag skiter i planen och följer med min syrra som ska rida dressyr på en häst, vi får se. Vädret verkar ganska perfekt, varken varmt eller kallt, så det kanske blir skönt att stå ute. Nu ska jag iallafallgå och klaga över att jag har tråkigt, haha ^^


Jag är lika seg som den här snigeln, haha ^^

Sista dagen på sommarlovet

Fredag idag, sista dagen på sommarlovet. På måndag börjar skolan igen, även om det bara är med upprop. Tisdag och onsdag är mentorsdagar och torsdag-fredag är vandring och sova i tält. Sedan drar skolan igång på allvar och allt blir lika stressigt igen, jippie. Jaja, sista året nu, då är det bara att stå ut.

Idag har jag inga planer, men det brukar jag ju inte direkt ha, haha. Liggalågt-planen fortsätter och jag ska fösöka hålla mig ifrån alla mygg så jag slipper nya bett, vi får se hur det går med den saken.
Jaja, nu ska jag inte skriva mera tråkiga saker, utan ha det bra ^^


Ni får en tråkig bild till ett tråkigt inlägg ^^

Torsdag i stallet

Hemma från stallet nu. Silver var lika bäst som alltid och jag fixade med henne som vanligt. Gick brevid konsum på en uteritt också, snäll som han var skulle jag inte ha behövts. Lite motion fick man iallafall, snubbla fram i skogen brevid en smal stig, jippie. Dränkt i myggbett är jag också, dubbelt så mycket som innan jag åkte dit.  Hade kameran i väskan också som Fanny hittade så nu vill hon väl att jag lägger in en massa bilder, men det orkar jag inte, haha. Det är nämligen bilder från förra veckan också som jag inte orkat ladda in i datorn, så det är ett par stycken. Nåja, det är väl bara att börja ^^

Okej, nu blev det inga bilder då datorn verkligen inte sammarbetar. De kommer senare istället, haha ^^


Stallet igen

Om ungefär en timma ska jag möta Fanny och vi ska ta tåget till stallet. Ska självklart sköta om Silver men också hjälpa Madde som rider, om hon behöver min hjälp villsäga, hon börjar klara sig utan mig nu ^^ Det är jättebra för jag mår inte toppen idag så att slippa springa gör inget, haha. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men jag bloggar igen då ^^


En av mina första bilder på silvriga tjejen


Torsdag

Idag var första dagen på länge jag kunde sova ordentligt. Anledningen till det är, för mig, sommarens värsta plåga, myggen! De är överallt, tillochmed inne, och var jag än är får jag en massa nya bett. Just nu är de extra giftiga också och de kliar så att jag nästan blir galen. Jag starkt ogillat mygg.

Idag är dagen ganska så grå. Jag tänker hoppas på att det inte börjar regna för jag ska åka till stallet med Fanny och vill gärna slippa bli blöt, haha. Fast det är långt kvar tills vi ska åka, först ska jag fortsätta min "ligga lågt-plan". Hittils verkar den väl fungera sådär, mår varken bättre eller sämre, haha.
Nä, nu ska jag gå och ligga lågt, haha.

Ha det bra ^^

När vi inte har en bild gör vi inlägget roligare med en video, hahaha


Finaste Silver

Jag fick rida finaste Silver idag, även fast jag inte trodde det. Lotta sa att hon trodde att jag skulle bli besviken idag om jag inte fick henne (och rätt har hon) men att jag kommer få klara mig utan Silver ett tag nu. Hon vill väl kasta upp mig på lite andra hästar, haha.
Vi red serpentiner utan stigläder och lite på volterna och så och jag måste säga att lillflickan var jätteglad och positiv idag, framåt och ja.. Glad. Hon blev lite irriterad ibland när det blev lite jobbigt men inte så mycket. Hon var riktigt fin, som alltid, så nu får jag sätta fart att bli bra på att rida så att jag kan rida henne bra, jag längtar tills den dagen!


Underbarast, vackrast och finast

Äntligen börjar ridningen

Nu ska jag åka till stallet om ungefär en halvtimma. Vem jag får vet jag inte, men det känns som typ.. Amigo eller någon sådan. Silver känns som den sista jag skulle kunna få, men man kan ju alltid hoppas och det tänker jag göra.


Haha, ni får en liiten bild på mig och Konrad ^^

Onsdag

Onsdag idag, riddag. Ska bli kul att ridningen äntligen börjar, men det är ett par (många) timmar tills jag ska dit. Vill ju ha Silver men det kommer jag såklart aldrig få.
Förkylningen är lite sisådär och det blir väl till att ligga lågt idag med. Spela tvspel gjorde jag aldrig igår så det har jag kvar att göra, sen kan jag alltid spela lite på dsi eller läsa en bok. Uppdateringen kommer inte vara bra idag, eftersom jag helt ärligt inte har nått att skriva, inte förrens efter stallet.

Jaja, ha det bra ^^

Hemma

Nu är vi hemma igen och jag kan säga att det gick bra för min syster. Hon fick rida en häst som hette Blacky, färgen behöver jag nog inte tala om, haha. Eftersom det var första gången på terminen så fick de inte göra några svåra dressyrövningar men gruppen verkar bra och fanny verkar passa bra i den ^^


Bara för att inlägg med bilder ser roligare ut ^^

Farsta

Nu ska vi snart åka iväg till farsta då min syster ska börja rida. Hon har bara provridit där så det blir första gången i grupp, vi får hoppas att det är bra. Hoppas hon får en bra häst också, hon gillade inte den hon provred så mycket. Jag bloggar igen när jag kommer hem om jag orkar, annars blir det imorgon ^^


Söta lilla Cream

Mada ue wo - Arashi


Boku no Miteiru Fuukei

Skivan landade i min brevlåda idag, precis som de sa att den skulle göra. Nu ska jag ladda in alla låtar i datorn och mobilen och mobilen och sedan bara.. Lyssna. Snacka om att jag är glad ^^


Lite ändringar på bloggen

Som ni ser så har jag bytt tillbaka till min gamla header, jag gillade aldrig den förra jag hade. Jag kommer ha den här tills jag kan göra en ny, och det tar väl ett par år, haha. Jag hoppas allting ser normalt ut för er ^^


Tisdagsmorgon

Tisdag betyder två saker, ett: Jag kan få arashi's nya skiva vilken dag som helst nu, och två: Idag ska jag inte till blåkulla men min syster börjar rida på farsta så jag ska dit istället, det är dock inte förrens ikväll. Förutom det har jag inget att göra eller se fram emot, förutom kanske ridningen imorgon. Jag tänkte faktiskt spela tvspel, det var jättelänge sedan. Jag testade igår men det gick inte så bra, jag skulle köra ett bilspel men det gick inte att gasa, bara backa, så jag kom lite sist, haha.


Underbara Silver

Nu är jag hemma från stallet och idag har jag hunnit vara mycket med Silver ^^ Jag kom dit straxt innan halv fyra och klockan halv fem började en nybörjargrupp som jag fick göra iordning henne till. Jag hjälpte den som skulle rida med att sitta upp och så och medans de red så tvättade jag hennes spilta. Efter det så hjälpte jag henne att göra iordning Silver efteråt och när hon gått pysslade jag mer med henne. Hon var jätteunderbar idag också, haha. Lite småirriterad när jag först kom men efter bara någon minut blev hon lika snäll och glad som alltid och hade inget emot att jag gjorde henne riktigt fint eller fixade till hennes svans som såg ut som den varit i slagsmål (en del hade tillochmed låtsnat, med "hårbotten" och allt också). Jag kollade lite på en annan lektion också innan jag ringde om hämtning och självklart fick fanny skjuts också, som vanligt ^^


Silver och hennes stora kärlek (Nanook), mobilbild ^^

Måndag

Måndag igen, sista veckan innan skolan börjar. Jag ska till stallet idag, vet inte riktigt vilken tid än. Förkylningen känns värre men är det sista sommarlovsveckan så är det, jag tänker inte slösa bort den genom att ligga och vara sjuk. Dock ska jag försöka ta det lite lugnt, vill inte må alltför dåligt när det är ridning på onsdag, haha. Det blir väl lite en slappardag igen, spela spel och lyssna på musik.

Nä, nu ska jag gå och göra nått kul, ha det bra ^^

En bra låt får ni iallafall

Vi var iväg på en liten utflykt och sedan åt vi på en kinarestaurang som avslut på semestern (fast den slutade förra veckan, haha). Maten var god, fast det brukar den vara där ^^ Jag kan också säga att jag mår lite bättre nu, men mornarna är alltid värst, hahah. Nä, jag tänkte bara uppdatera lite så att ni vet att jag inte glömt er, inte för att jag har nått att säga. Nu ska jag ha en bra kväll med familjen, ha det bra ^^


Söndag

Idag är vädret inte så fint men det gör inget, jag mår nämligen inte alls så bra, haha. Jag kan knappt prata och halsen gör så ont, men förutom det så är allt toppen :D Det kommer nog bli en stilla dag för mig och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, men något kommer jag nog på ^^

Ha det bra allihopa ^^

Kväll

Lördagskvällen har varit bra som vanligt, vi satt och tittade på tv (även fast jag inte minns på vad, haha) och haft det mysigt, och nu tänkte jag gå och lägga mig tillsammas med en bra bok. Påväg att bli sjuk tror jag jag är, min familj är redan drabbad och ja, aj vad min hals gör ont, hahaha. Nej, nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha det bra ^^


I-brist-på-annat-bild


Johanna och Silver

Jag blev inte ensam idag utan Johanna kom ^^
Vi har haft det bra, fast äckligt varmt. Silver var på bra humör och jag hann pyssla om henne, även fast de gick ut innan ett. Smörjde gjorde vi och jag tvättade hennes spilta två gånger, gick med på en uteritt och ledde på prova på. Vi hann också prata, fota hästar i hagen och.. Ha det bra, haha. På vägen hem så körde min syster en bit, och det var bara fjärde gången, och jag lever fortfarande och bilen är fortfarande hel ^^


Ingen ny bild, men tänk henne bara lite mindre lurvig, med längre man och med några extra kilo, haha ^^

Lördag

Internet fungerar idag, så mig slipper ni inte, hahaha. Idag ser det ut att vara (bli?) en varm och solig dag, alltså kommer Fanny inte till stallet utan ska ut och segla.. Haha, jag får försöka överleva utan henne. Jag vet inte när jag kommer hem idag, det beror på hur mycket jag har att göra och hur snabbt det går. Hästarna går ju ut (även fast Silver borde få gå i bantarhagen, haha) och sedan kan man inte göra mer än att städa utan dem, så det är det bara att spara tills sist.

Jaja, jag ska inte tjata på om inget (som vanligt) utan ha en bra dag ^^


Kära, gamla, klumpiga dator

Nu är jag, om jag får kalla det det, ännu mer tillbaka! Jag sitter nämligen vid den vanliga datorn, inte någon bärbar liten sak och åh vad skönt det är ^^ Den här gången har de faktiskt fixat något på datorn så den borde fungera ett tag till nu, och mina saker, de saker jag han ladda in på de två dagar den fungerade igen, är kvar, så dem slipper jag iallafall ladda in igen.

Imorgon är det stallet som gäller och även fast alla har svikit mig (haha, har andra saker att göra än att åka till stallet) så ska jag såklart dit ^^ Kan ju absolut inte missa första stallördagen (eller någon annan, mahaha) och lämna bästaste sötaste silver-tjejen. Igår var det så himla mycket spindelnät inne hos henne så även fast jag gjorde rent så vill jag göra allt rent, hon ska ha det skinande (av silver) överallt ^^ Dessutom fick hon nya, svarta, strykkappor, hoppas hon får behålla dem. Nää, nu ska jag sluta att babbla på om en massa skit som ingen bryr sig om, haha. Vet inte om jag bloggar imorgon innan stallet för internetet på den här datorn fungerar inte, har lånat från bärbar nu. Men iallafall, godnatt allihopa (eller alli-ingen?), och ha det bra ^^


Finast för alltid

Tillbaka igen!

Nu är jag tillbaka, mohahha. Nu får jag hoppas att datorerna här i huset håller sig hela och snälla, haha. Igår var första stalldagen igen och jjag fick träffa lilla Silver-tjejen ^^ Hon var riktigt tjock nu, så man ser vad hon gjort i sommar. Lång man hade hon fått också, annars såg hon ut som vanligt, förutom mycket mindre än jag mindes det, hade ju häst på ridlägret så jag är väl van vid den storleken nu. Hon var lika go och underbar som hon brukar iallafall och jag hoppas att hon inte har glömt bort mig över sommaren. Imorgon blir det stallet igen men jag vet inte om någon kommer dit..? Jag hoppas det, haha. Första stallördagen ska det ju vara kompisar där ^^


Onsdag

Idag fastnade jag framför en bok igen och läste mest hela dagen ^^ Min syster har åkt på en riktig dunderförkylning så jag har spelat massa spel med henne också, på operation var hon verkligen bättre än mig för jag började skratta hela tiden, haha. Jag vann på lite andra spel iallfall, så så dålig är jag inte, bara nästan, hahah. Jaja, nu ska jag gå och lämna ifrån mig datorn igen, och jag har något tråkigt att berätta, tråkigt för mig alltså. Pappas dator ska in på lagning.. (Jag verkar ha sönder varje dator som jag lägger fingrarna på, hahaha) Jag vet inte om han får en ny sålänge eller hur det blir, men jag uppdaterar igen när jag har tillfälle. Imorgon öppnar (äntligen) stallet, så det blir kul ^^


Cry for you - Arashi


Och så var det tisdag

Då var pappa hemma igen så att jag får tillgång till dator en snabbis ^^ Idag har jag inte hunnit sakna den utan haft fullt upp hela tiden. Jag städade hos mumfie och skurade allt i buren, hon har nämligen börjat tappa hår på ena bakbenet och jag har ingen aning om vad som är felet. Hon är lika aktiv som alltid och har inga problem med att springa omkring. Jag tror väl inte att det blir bättre av att jag gör rent buren som inte är skitig men jag vill pyssla om henne lite extra iallafall. Efter det så fastnade jag i en spännande bok och när den var slut var det dags att plocka disk och gå ut med Daisy och sedan kom mamma hem, haha. Jag har haft en mycket bättre dag idag än igår, för att den inte varit tråkig, och så hoppas jag att det blir imorgon också ^^

Ha det bra tills jag kan uppdatera igen ^^


Världens tråkigaste inlägg ^^

Nu är pappa äntligen hemma så att jag har tillgång till en dator. En dag kan faktiskt vara riktigt tråkig utan en, haha. Inte bara för att det är kul att sitta vid den utan för att man inte kan kolla upp saker snabbt och enkelt, öppetider, bilder och andra saker. Nu ska jag dock ta igen det ikväll och imorgon blir jag utan dator igen, jippie ^^

Jaja, idag har jag inte gjort så mycket. Hmm.. Inte mycket alls faktiskt, haha. Varit ute med Daisy har jag varit, och jag har plockat disk, men annars har jag inte gjort något nödvändigt. Vi får se vad jag kan tänkas hitta på nu ^^


Ser på vs Arashi


Högst okreativ

Idag har jag haft en extremt tråkig dag, men det ska man väl ha ibland, haha. Nu är det snart middag men jag tänkte blogga lite snabbt eftersom pappas dator är på. Fast jag har inte direkt något att säga, ni får en låt att lyssna på istället.


Och så sitter man här igen

I fredags kom datorn tillbaka från lagning, idag går den inte ens att sätta på. Samma fel som förut dessutom, och vi fick ändå betala lagningen, gud vad irriterad jag blir! Mamma och pappa ska åka iväg med den iallafall så får vi se hur det blir.

Idag är det söndag och sista lediga dagen för min familj, fast inte för mig. Att datorn gick sönder igen plus att de inte är lediga betyder att det blir en datorlös vecka för mig, jippie. Det här är pappas jobbardator så den kommer jag inte kunna använda. Iallafall, jag tror inte vi har några planer för idag, men vi får väl se vad vi hittar på ^^


Sitter och kurar i mörkret och lyssnar till åskan

Jag hade glömt att vi har en bärbar dator i huset så nu sitter jag i vardagsummet som skins upp av blixtar och lyssnar till åskan. Någon tv står inte på, den fick signalfel för ett tag sen och den kan lika gärna vara avstängd under ivädret. Att sitta och kura här i mörkret har jag ändå inte emot, förutom att jag inte ser tangenterna när de inte lyses upp från blixtarna, men värre skulle man kunna ha det ^^


Jag hittade ingen blixtbild i mitt bildarkiv men fyrvärkerier är väl ganska likt? ^^


Oväder på ingång

Nu drar ovädret in här över Kolartorp och jag kan höra åskan mullra en bit bort, så nu måste datan stängas av. Den kom ju tillbaka från lagning igår och jag vill gärna att den håller sig bra ett tag nu, haha.


Jag har inte photoshop längre, alltså kommer alla bilder bli lika
oredigerade som den här, jippie ^^

Myskväll med familjen

Hela kvällen har gått åt för mig att fixa en till tröja. Man kan väl säga att jag exprementerade lite och ja, ni får se hur det blev lite längre ner, haha. Jag var och mathandlade med m och p också och vi tog varsin tian-lott efteråt. Alla vann tio kronor, så vi hamnade varken på plus eller minus sidan, haha.

Nu ska jag ha myskväll med familjen ^^


<--Fram   Bak-->

Textiga tröjor

Vi åkte iväg till farsta och jag köpte pennor, bokstavsmallar och en väska ^^ Nu har jag använt sakerna också, fyllt i t-shirten jag visade igår, gjort en till och nu håller jag på med väskan. De färgglada pennorna jag köpte syns inte alls tyvärr, jag som hade en idé jag ville testa. Nu får jag väl försöka komma på nödlösning 1a, hur nu det kommer gå, haha ^^


Tröjorna ^^

Textilpennor

Idag tänker jag åka iväg och köpa nya textilpennor, den jag använde igår tog ju slut i halvtid så det blev väldigt ojämnt. Jag skulle behöva en ny väska till skolan också, den jag har nu har jag väl haft sen fyran och den början ramla sönder, haha. Vädret ser inte så lockande ut så jag kan nog lura med familjen till någon affär som har pennor, det hoppas jag iallafall ^^


Bara för att inlägg ser tråkiga ut utan bilder ^^

Ridläger bilder, jag och Konrad

Jag la in alla saker jag hann rädda på datorn igen och hittade bilderna från ridlägret och ja, fick lust att lägga ut några ^^


Jag och Konrad skrittar fram, bild av Johanna ^^


Jag och Konrad, galopp tror jag. Ignorera min sits ^^
Fortfarande Johanna som är fotograf


Jag och konrad på dressyrtävlingen, ignorera verkligen min sits om ni ser den ^^
Johanna igen, haha


Jag och Konrad, dressyrtävling. Fortfarande ignorara sits och Johanna har fotat ^^


Samma sak som på de andra bilderna


Jag och Konrad på uppvisningen. Ignorera sits och pappa har tagit bilden ^^


Jag och konrad (oj vad bra vi syns) på uppvisningen


Samma sak här


Vi hann tyvärr inte rida fram innan uppvisningen så därför hann
jag inte få honom lösgjord och så, men det var inte mycket att göra åt


Vi avslutar med en barbacka-med-grimma-och-grimmskaft bild ^^


Arashi arashi for dream

Nu när vi äntligen fått tillbaka datorn så är det roligare att blogga igen, haha. Det här tangentbordet förstår jag mig nämligen på ^^

Idag har jag haft en riktigt bra slappardag, haha. Jag sov till tio och sedan så läste jag tills min bok var slut, efter det så.. Jag tror inte jag gjorde så mycket, men jag har gjort en Arashi-tröja (eller vad man ska kalla det). Jag tog bara en svart t-shirt och ritade/målade tecknet på ryggen. Pennan räckte inte helt så den skulle behöva målas igen, men det får jag ta en annan gång. Den ska strykas också innan den är helt klart men än så länge är jag nöjd med resultatet ^^


Magical song - Aiba Masaki


Ser det konstigt ut?

Vi har fått tillbaka datorn och iochmed det var jag tvungen att ändra bloggen lite så snälla, Skriv en kommentar om min blogg ser alldeles för konstig ut så att jag får reda på det!


Fredag

Vi kommer förmodligen få tillbaka våran dator tidigare än de sa, hoppas! ^^

Idag är det fredag och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte göra något idag, haha. Vädret ser helt okej ut iallafall, så någon liten tur blir det kanske till något. På torsdag öppnar stallet och jag får träffa finasötatjejen igen, äntligen! Det har också kommit lite nya hästar över sommaren, bla. i kategori D, och det behövs verkligen ^^


Finaste tjejen


Småland/Öland

Nu är vi hemma igen! Vi har haft det bra och det känns som vi varit borta jättelänge även fast det bara är från åtta igår morse tills.. Ja, nu. Vi startade iallafall med att sätta oss i bilen och började åka ner i landet. Vi stannade på lite stället, tex. På fyrudden men där fanns det ingen fyr, haha. Vi åt där också, grillad kyckling med bröd ^^ Efter det åkte vi vidare och jag har inte så mycket mer att säga förutom att vi tog oss in i Småland och först åkte till Vimmerby, inget roligt ställe. Vi åkte lite fler vägar som inte var kul innan vi äntligen kom till ett fint ställe.
Vi åt på någon kinarestaurang innan vi åkte nio mil till kalmar för att leta hotell, vi hade nämligen inte förbokat eller ens tagit reda på något. Vi fick sista rummet på hotellet Rasta (och det var inte första hotellet vi var på) klockan åtta på kvällen och det är ett hotell jag rekommenderar! Fina, stora rum, inte dyrt och bra frukost. Iallafall, vi åkte till Kalmar slott där på kvällen och det var riktigt fint ^^

När vi vaknade imorse så började vi våran resa till Öland såfort vi ätit frukost. Ölandsbron var lång men jag trodde faktiskt att den skulle vara längre, inte ta slut på fem minuter. Själva öland var fint, det såg ut som Gotland lite, platt, mycket sten, kust och får ^^ Vi åkte ut till en fyr där det var riktigt fint och gick runt lite och sedan började bi resan hem. Vi stannade och åt lunch vid hotellet och sedan lämnade vi Kalmar bakom oss och begav oss uppåt i landet. Vi besökte Kosta Boda en snabbis innan vi åkte vidare och sedan kom vi till något fik där vi stannade. Det blev fler stopp på vägen hem eftersom det var så himla långt och middag åt vi på en restaurang i Gränna och sedan köpte vi lite polkagrisar och lämnade Småland bakom oss. Och ja, nu sitter jag här, efter en riktigt lång bilresa. Sedan igår har vi åkt 130 mil och det känns, haha. Imorse stannade vi iallafall och köpte en kudde till mig (jag var så trött och våran bil var osovbar). Jag sov inte men det blev iallafall skönt, haha ^^

Jag önskar att jag kunde visa er alla bilder jag tagit men tyvärr går ju inte det eftersom det här inte är min dator, men ni ska veta att det var fint ^^


Åker till Småland

Idag åker vi iväg till småland då, utan några planer. Vi sover om vi hittar någon stans att sova och är borta så länge det är kul, dock kommer vi hem någon gång imorgon men jag vet inte vilken tid det kommer bli. Syster stannar hemma så hon får ta hand om Katten, det går nod bra.

Ha det bra medans jag är borta ^^


Trött som en sten

Nu är min familj hemma från kursen de var på och sitter och kollar på tv. Jag ska också gå dit en stund, men imorgon ska vi till småland och åker redan vid åtta, så jag tänkte lägga mig lite tidigare. Jag måste även hinna packa, hehe. Vi blir bara borta i någon dag så så mycket packning är det inte, men ändå ^^

Ha en bra kväll allihopa ^^


Kaze - Arashi


Tisdag

Igår gjorde vi inget eftersom det var så dåligt väder och jag vet inte hur det blir idag. Jag passade på att rensa mina skolpapper igår så jag tror inte att jag har några "måsten" kvar. Ikväll ska iallafall familjen (men inte jag) på någon körkurs, Fanny ska börja övningsköra. Tills dess så får vi hitta på något annat, mrn som vanligt, jag vet inte vad.


To be free - Arashi


Måndag

Idag är det måndag och familjens sista lediga vecka. På onsdag åker vi till småland och kommer hem redan på torsdagen och det är väl det enda speciella vi ska göra, men idag ska vi också hitta på något ^^ Det verkar vara ganska varmt ute men solen är iallafall inte framme så vi kan nog överleva iallafall, haha.

Ha en bra måndag allihopa ^^


Söndag

Idag var vi inne i stan och promenerade brevid mälaren ^^ Vi gick väl lite mer än fyra km och efter det åkte vi till willys för att köpa middag, grillad kyckling och bröd, en maträtt som alla i min familj gillar väldigt mycket, haha. Jag har inte så mycket mer att säga och jag tänkte gå och läsa nu så.. Ha det bra ^^


Den första augusti

Idag är det första Augusti, och jag kan inte bestämma mig för om sommaren hsr gått fort eller inte. Dock skulle den gärna få hålla i sig ett tag till, haha.
Jag har inga planer idag heller men det har jag inte haft på ett tag nu. Någonting kommer vi säkert att göra, bara det att jag inte vet vad.


RSS 2.0