Söndag var det inte nej

Är en bit hyper nu men ska typ försöka blogga tråkigt iallafall, höhöh. Får se hur det går ;D
Var i stallet iallafall. Skötte om silver direkt och fixade henne till lektion, dock kom aldrig syttaren. Masserade henne så mycket jag hann också och hon kändes rätt fin, iallafall för mina outbildade fingrar. Pysslade mer med henne, tvättade och allt sådant. Kollade även på en lektion och jao.. Sedan åkte jag hem.
Men nu ska jag gå och hypa, yay! Mahaha, bra med lov för man slipper vara serrig :> Så ska spamma andra bloggen nu typ, yay x)


Hejdå, jag kommer snart

Pluggandet har inte gått så jättebra idag, satsar imorgon igen! Har suttit och chattat med snonny ett tag därimot, hehe. Vi kollade på lite arashi-program, snackade en massa skit och jao.. Så, haha. Jag tror inte ni vill veta ;)
Men jag ska till stallet ungefär nu. Blir nog rätt sen för silver lär gå många lektioner, haha. Men vi hörs iallafall, baba' ;D


Första riktigt lediga dagen med massa plugg

Det blev inte så mycket till sovmorgon idag utan jag gick upp vid åtta. Tanken för dagen är att jag ska ha det bra tills klockan tolv, äta lunch och sedan plugga tills tre, haha. Vi får väl se hur det går. Just nu gör jag inte så mycket, läser lite på nätet och så. Det kommer bli en typisk ta det lugnt dag, haha. Men har man lov så har man ^^


Godnatt

Tänkte ta och gå och lägga mig nu, ska upp tidigt imorgon för att plugga ^^
... Och sedan tog det stopp, haha. Har faktiskt ingenting att berätta så.. Godnatt ^^

Har lagt upp den förut men gör det igen, så bra~


Snö + elsa + adelina + frida = blött

Jag stack iväg med Elsa och Adelina på en promenad med deras hund. Vi gick till en (superdyr) djuraffär där hundar är välkomna och köpte bajspåsar, haha. Hittade lite kul saker också, mahha. Sedan fortsatte vi gå, tog en omväg hem och jag och elsa hittade en brant backe vi ville springa i, kan tillägga att det var mycket snö. Vi tog oss ner och nedanför var det jättemysko skare men vi fortsatte springa och jag ramlade framlänges, som en.. planka. Hahah, fyfan vad kul det var.
När vi tagit oss hem igen bestämde vi oss för att åka pulka och gav oss ut i backarna. Haha, vi lyckades faktiskt åka tre stycken på en sån där lite pulka en gång, vi äger! Haha, vi hade kul iallafall och var riktigt blöta efteråt ^^

 

 

 


Hemma från hopptävling

Jag är hemma nu, ihjäl frysen. Kom dit straxt efter nio och fick se hästen Johanna skulle tävla då och lite annat. 90klassen startade först och den såg vi på tillsammans. Ingen åkte av men några vägrade ut sig. Det var omhoppning på direkten också, det gick fort, haha. Sedan var det sjuttioklassen och där stod johanna på banan så jag kollade själv. En åkte av och några vägrade ut sig men det gick ändå bra för alla. Johanna startade sist i femtioklassen, de var bara tre ryttare! Det gick bra för henne men hennes häst hade redan gått två rundor så den var seg, haha ^^


Någon häst på solna, haha

Ett annat stall

Jag ska iväg till stallet om en stund, dock inte till Blåkulla. Min kompis ska tävla på sin ridskola, Solna, så jag ska dit och tävla och filma, haha. Hon startar absolut sist också, haha. Vet faktiskt inte när jag kommer hem, beror på hur segt det går. Men jag uppdaterar mer när jag kommer hem ^^


Silver är Silver och hon är bäst

Åh, silver är så himla bäst! Haha, jag kan typ inte skriva något vettigt just nu, hon är så.. Fin. Och Arashi är så bra också, men det blir ett annat inlägg.. Haha.
Skötte om Silver idag, konstigt va? Pysslade med henne en massa, hennes rygg var mycket.. bättre idag, verkligen. Inte alls lika spänd. Masserade iallafall så mycket jag kunde och tog även lite på manen.
Hon var.. Hon är alltid fin och ja.. Jag skriver alltid att hon är bäst och blabla men det är så sant, haha. Hon var jättesocial idag, senare på eftermiddagen när det var lugnt i stallet. Stod och myste och hade det bra. Hon gillar verkligen att bli masserad känns det som, hon ser iallafall glad ut.
Åh vad underbart bäst hon är, haha :)


Lördag

Idag är det "varmt" ute, äntligen. Hahha, jag längtar tills snöperioden är över, trött på kallhet nu.
Jaja, ska till stallet om någon timma. Sköta om Silver, såklar, men också hjälpa till med lite olika saker. Som vanligt alltså, haha. Fanny kommer och jag tror amanda också gör det men.. Jag vet ingenting, haha.
Fast nu ska jag skynda, ha en bra dag ^^


Dillon

Jag red Dillon idag och.. Det gick inte bra, haha. Har inte ridit honom på en halv evighet (byter alltid bort honom mot Silver, hehe) och gud vad smal han var, haha.
Hmm.. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde, dåligt minne, haha. Skänkelvikningar i trav, volter och lite andra saker jag inte tänker försöka förklara. Som jag redan nämnt så gick det inte speciellt bra för mig då, hehe. Jag är inte bra på att rida honom.. Fick iallafall jobba mycket med min sits idag, äntligen. Jag ska säga till Carro att hon måste tjata på mig, även om hon tycker jag har bra sits för.. Det har jag inte, haha. Men.. Har inte så mycket mer att säga och är trött så.. Ha en bra kväll allihopa ^^


Bästa Silver är bäst

Veterinären var ju och kollade på Silver idag, gissa om jag var nervös! Haha. Lotta smsade iallafall mig och berättade att hon inte är halt! Det var ju det vi misstänkte, men ändå. Eftersom hon gick helt felfritt först och sedan inte kunde gå så trodde dem (och jag, haha) att det bara var något akut och inte långvarigt men jag kunde ju inte låta bli att bli orolig. Det är iallafall en enorm lättnad att hon är bra igen! Även fast det bara var en dag eller två hon var halt, haha ^^


Förra året då, jag och Silver och amanda och frank i bakgrunden ^^
Och Fanny har fotat förresten, haha :)

Sommarlov! Nåja, nästan

Äntligen lov, haha :)
Hade slöjd hela förmiddagen då och vi hade vikarie. Kunde inte riktigt börja med något då så jag testade att göra lite olika saker innan jag gör det på mitt riktiga "konstverk". Dåligt gick det, yesyes, men hade väl ändå rätt kul. Vi slutade på tok för tidigt men inte klagade vi för det, haha.
Hade spanska efter lunch och först hade vi prov. Fyfan vad lätt det var, haha. Tur det, eftersom jag inte hade pluggat. Iallafall, efter att vi skrivit klart så tittade vi på någon video på youtube där de lärde ut spanska och sedan lyssnade vi på musik. Skulle ha bett henne sätta på La tormenta, haha. Inte för att den är på spanska då men.. Det vet ju inte hon. Haha, vi fick sluta tidigare som vanligt också och nu.. Är det lov! Ska dock sitta och plugga svenska hela dagen, roligt värre.
Men ha det bra ^^


Bild från 2008, haha ^^

Fredag, sedan lov

Äntligen fredag! Sista dagen innan lovet idag, gud vad skönt. Har slöjd hela förmiddagen och jag ska börja med vad det nu är jag ska bygga. Sedan så har jag spanska efter lunch och vi har prov igen. Den här gången har jag inte ens kollat på papprerna vi fått, har helt enkelt inte hunnit plugga. Så vi får väl se hur det går, hehe.
När jag kommer hem måste jag dock skriva en massa svenska. Den ska lämnas in idag och jag har inte börjat än, yay! Haha, jag hatar skräckhistorier när det gäller att skriva dem.. Det blir bara patetiskt, haha.
Men nu måste jag skynda mig. ha en bra dag allihopa ^^


Söt

Skoldagen var minst sagt upprörande pga en viss lärare men det tänker jag inte ta upp på bloggen.
Åkte till stallet sedan, träffade fanny där. Silver skulle ju inte gå någonting så jag kände mig inte direkt stressad. Pratade med Lotta när hon kom in i stallet. Hon berättade att Silver inte visat något imorse när de tagit ut och sprungit med henne och därför hade hon fått gå ut i hagen. Veterinären kommer imorgon och ska kolla på henne, förmodligen är hon frisk. Gud vilken lättnad, men ska inte ta ut något i förskott. Vi får se. Sedan upptäcka lotta (äntligen) att silvers sadel inte sitter bra på henne så att hon har ont i ryggen. Eller ja, hon har spänningar där sadeln sitter. Hon visade mig hur man ska massera för att det ska släppa och sedan stod jag och gjorde det i två timmar. Efter det hade jag riktigt ont i händerna/armarna men det var det värt! ^^ Det gav verkligen skillnad, kan jag säga. Dock skulle det behövas så mycket mer om det ska.. fortsätta vara så. Har jag tur blir hon masserad av massören som kommer ut nästa vecka, hoppashoppashoppas. Så nu borde hon få en ny (=gammal, haha) sadel, äntligen. Har väntat i några år nu sedan jag upptäckte att hennes sadel satt så hemskt och.. Nu ger det resultat ^^
Blev en riktig silver-kväll och förutom timmarna jag masserade henne så gjorde jag henne fin och massa sånt, haha. Hon var jättegosig och jättefin, hihi ^^


Torsdag

Torsdag idag då, jippie. Jag har tre prov idag, ännu mer jippie. Slutar sent också och åker till stallet på direkten, blir ingen uppdatering imellan. Vet inte när jag kommer hem, madde och linnea rider rätt sent och de lär vilja ha min hjälp. Men vi får se hur allt blir, har en skräcknovell att skriva tills imorgon.. Men ha en bra dag allihopa.



Silver är halt.

Silver är halt. Ja, hon är halt. Halt, halt, halt. Fyfan.
Red henne idag, om man nu kan kalla det för ridning. Vi skulle ju hoppa och vi började rida fram. Skritten var inga problem och sedan började vi trava. Ibörjan gick hon bra, sedan skulle jag göra en ökning på ena långsidan (övningen gick ut på det) och då kände jag hur hon började halta, ordentligt. Tog ner henne till halt då, visade ridläraren. Och ja, hon var halt. Satt av, tog in henne i stallet och informerade lotta. Sedan kände jag igenom henne utan framgång och pysslade med henne. Pratade lite med amanda när gruppen kom in och sedan åkte alla hem och jag var kvar med lillflickan. Tyvärr var jag ju också tvungen att åka hem när klockan blev mycket..
Ridläraren började prata om vilken häst jag skulle ta istället, vi hade nog inte ens ridit i en kvart, men jag sa på direkten att jag inte ville rida. Fick upprepa den frasen för lite andra men.. Det är väl självklart? Klart jag inte tänker rida när silver mår dåligt. Så då började de prata om att jag ska få rida igen den här lektionen. Men jag bryr mig inte, b r y r mig i n t e. Silver är viktigast, alltid. Jag bryr mig inte om någon jävla ridlektion.


Det var onsdag, haha

Skoldagen var rätt kort. Spelade gitarr och synth på musiken, våran egna låt, och var ungefär lika dålig på båda, haha. Gittaren kommer jag inte överrens med för det gör så ont i fingrarna, haha, och på synthen vet jag inte vilken hand jag ska spela med.. Tränatränaträna!
På so'n hade vi svenska och kollade på film. Barnhemmet tror jag den hette, tydligen en skräckis. Hmm.. Vi hann inte se klart den och jag vet inte när vi ska hinna det, går ju på lov på fredag. Fick också veta att våra skräcknoveller ska vara inne senast fredag och ja.. Jag har inte börjat än. Någon får sitta uppe hela natten, haha.
Ska till stallet om några timmar eller nått, hoppning idag. Uppdaterar när jag kommer hem ^^


Onsdag.. Kanske

Onsdag idag, tror jag. Haha, allt blir helt fel när jag var hemma igår. Idag mår jag iallafall bra, är bara grymt trött, hehe. Men nu kollade jag på termometern, 25-. Jag tror jag stannar hemma... Nädå, haha, jag ska allt ta mig till skolan även om jag fryser ihjäl på kuppen. Men nu måste jag sätta fart, ha en bra dag allihopa ^^

Jag är nog inte den enda som vill ha sommar, haha ^^

Svenska = klar

Jag hann faktiskt klart med svenskan innan middagen men inte har jag beställt några böcker, haha. Men bäst är väl det, jag som redan har så många. Hmm.. Kan inte säga att jag är nöjd med svenskan men nu är den delen iallafall klar, skönt!
Men nu måste jag plugga ännu mera, jippie. Så ha en bra kväll allihopa ^^


Inspiration och motivation är mina värsta fiender

Pluggandet går sjukt segt då jag varken har motivation eller inspiration. Måste skriva två miljöbeskrivningar som ska ingå i en skräcknovell vi måste skriva och.. Det går inte bra, haha. Jag har börjat på båda två, skrivit ungefär ett halvt a4 på dem men.. Där tar det stopp, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Att de dessutom ska vara läskiga gör inte direkt saken bättre.
Så nu får jag ta och hitta lite inspiration! Som motivation tänkte jag ta att om jag blir klart med det här innan middag (en timma har jag alltså på mig) så får jag beställa lite böcker! Kommer aldrig klara det så det är ingen fara, hah. Men så ska jag inte tänka utan nu ska jag sätta fart ^^



Just nu är det dethär mitt sängbord består av, iallafall en del av det. Min kamera är död och jag hade ingen bättre bild så den här får duga, hah. Det är iallafall tre staplar med böcker, en med fyra böcker jag lånad från syrran och ska läsa, en med fyra böcker jag håller på med (+ en som ligger i min väska just nu) och en med sju böcker som jag inte hunnit börja på än. Alltså borde jag inte köpa fler böcker, hehe. Menmen, vi får se hur det blir ^^

Plugga för livet

Jag har faktiskt varit duktig och pluggat, haha. Plöjde mig igenom ett tjock häfte inför noprovet som var så tråkigt att jag nästan dog, haha. Ska ta och skriva svenska nu, det är tyvärr inte mycket roligare. Fyfan, tror inte ens jag blir klar med svenskan idag, orkar inte.. men måste! Så nu ska det pluggas, haha ^^


Vi fortsätter på runt-om tema ;D

Så blev man hemma

Huvudvärken släppte aldrig utan när jag vaknade imorse var den hemsk, usch. Valde då att stanna hemma från skolan, det är inte så kul att ha en hel utedag med skridskoåkning när man mår skit, haha.
Så idag blir det till att plugga istället. Ska skriva på svenska och göra något mer jag glömt nu, hehe. Men ha en bra dag iallafall ^^


Det blir en helt runt-om bild ;D

Så blev man hemma

Huvudvärken släppte aldrig utan när jag vaknade imorse var den hemsk, usch. Valde då att stanna hemma från skolan, det är inte så kul att ha en hel utedag med skridskoåkning när man mår skit, haha.
Så idag blir det till att plugga istället. Ska skriva på svenska och göra något mer jag glömt nu, hehe. Men ha en bra dag iallafall ^^


Det blir en helt runt-om bild ;D

Så trött man kan vara då

Jag ska gå och lägga mig nu. Är sjukt trött, verkligen totalt, fattar inte varför. Dessutom har jag huvudvärk. Har haft det ungefär hela dagen och den vägrar släppa, blä. Imorgon har jag idrottsdag och ska åka skridskor på torvalla, haha. Jag är skitdålig på det, så alla vet, och skridskor är så oskönt! Hoppas det är lite varmare iallafall, orkar inte med tjugo minus fler dagar, haha ^^


Haha, bildbrist till tusen ;D

Stalldag, helt enkelt

Stalldagen var bra. Fanny var där så jag var med henne. Terroriserade henne med att träna spanska, haha. Skötte såklart om silver också, hon var jättesöt idag också. Kollade på en lektion och tvättade silvers spilta och så. Pratade med lotta om lite saker och.. Nä, jag har inte så mycket att berätta. Nu ska jag gå och duscha och plugga no, ha en bra kväll ^^


Massa plugg inför prov

Skoldagen har varit bra. Träffade sanna för första gången på en vecka, hon har legat hemma sjuk, så vi var lite överdrivet jobbiga, haha. Ingen av oss har direkt pratat så mycket under förra veckan så nu fick vi.. jobba av oss lite, haha. Kul hade vi iallafall, tror jag, och nu kommer jag inte behöva prata på år ^^
Hmm.. No lektionen bestod av självständigt arbete inför provet men lektionen är två timmar så man orkade ju inte jobba hela tiden. Gick igenom alla frågor och dem kan jag, typ. Sen hade jag och sanna lite kul, hehe.
Spanskan bestod också av att plugga till provet och jag gjorde absolut inget där. Vi fick sluta tidigare också.
Ska iväg till stallet om ett tag nu. Jag vet inte riktigt när jag kommer hem men jag uppdaterar då ^^


Sista måndagen på ett tag

Ny vecka, sista innan lovet! Dock har jag en massa plugg att göra som ska in innan/precis efter.. Kul, haha. Idag har jag iallafall bara två lektioner, no och spanska. På båda ska vi plugga inför proven vi har senare i veckan. Jag behöver det, haha. Jag skulle behöva plugga inför engelskaproven också men.. Det får lösa sig iallafall. Sedan borde jag göra svenskan jag självklar inte hann igår.. Haha, det går inte bra för mig just nu.
Men jaja, nu ska jag gå och göra mig iordning för att gå ut i kylen. Det har varit så kallt de senaste dagarna nu att jag inte ens vågar tänka på hur det kommer vara i min skola, blä.
Men ha en bra dag allihopa ^^


(intressant bild, jag vet ^^)

Hemma igen

Vi åkte iväg för att posta Pooni's grejer och vi passade på att gå in på dressmann för att köpa lite tröjor till mig. Det blev tre t-shirtar i storlek xl, haha. Stort är bäst, lixom ^^ Nu är vi iallafall hemma igen och jag ska plugga lite. Tänkte hinna skriva lite svenska innan middag och efter så ska jag plugga engelska och no, jättekul, haha.
Men det är bara att sätta fart så jag blir klar någon gång. Ha det bra ^^


En paus när man behöver den som bäst

Jag har lite svårt att hitta motivationen till att plugga så jag ska ta en liten paus och göra något helt annat nu. Ska åka och köpa ett sådant där stort, grönt madraserat kuvert att skicka Pooni's saker med. Eftersom det väger en del blir det billigare att köpa ett sådant och slippa betala frimärken än att köpa en himla massa frimärken, haha. Dessutom är det inte så kallt ute längre så det blir nog skönt att få komma ut lite ^^


Ett sådant här ska jag köpa fast i några storlekar större ^^

Söndag hemma

Idag ska jag plugga, kul. Har en massa prov i veckan, no, engelskax2 och spanska. Jippie, lixom. Har dessutom en massa ogjorda läxor, hehe. Men varför skulle annars söndagar finnas, om du inte var till för att pluggas på?
Jaja, jag ska lämna er ifred nu och tillbringa mig till studier. Ha en bra dag allihopa ^^


Jag borde sova, haha

Här sitter jag, fortfarande. Jag smsade pooni när jag var lite hyper och sedan slutade det med att hon loggade in på msn och nu har vi äntligen lugnat ner oss, haha. Sitter och snackar lite musik nu då, om någon skulle råka bry sig. Mitt wmp är helt kaosat så det kan hoppa på lite låtar jag lyssnade på förut. Hahahha, jag har en massa kul, så alla vet. Allt är bäst, typ.
Men jag borde sova typ nu, lär inte göra det förrän pooni går. Men.. Vi får se hur det blir, haha ^^


Man känner sig lite lagom fjantig när man på ett ungefär sitter och gråter för att man ser en video med bästaste Arashi

Jag tror tröttheten börjar ta ut sin rätt på mig, är typ extremt känslig nu, haha. Såg på Arashi's nya pv och.. Ihiihihihi, helt död asså. Visst. Jag visste att den är bra för det är allt, jag visste att låten är bra för jag har hört den förut och jag vet att aiba (och de andra då) ser grymt bra ut men.. Ändå!
Gaaah, säger jag bara. Den är.. underbar. På alla sätt. Och jag känner mig skitfjantig nu. Haha.
Godnatt, tror jag.


Glada kvällen-kvällen :)

Just nu önskar jag nog inget hellre än att Pooni ska logga in på msn och sedan vara vaken halva natten, haha, men det kommer aldrig hända. Och tur det, jag behöver plugga. Nåja, jag är iallafall fortfarande pigg. Det där med att sova sex timmar kanske fungerar iallafall? Tyvärr vet jag inte om jag vågar chansa, haha.

Har tittat på tv med familjen hela kvällen, såg en katastroffilm som vi redan sett en gång. Anledningen till att vi såg den igen var inte för att den var så bra utan för att vi helt enkelt inte orkade leta upp något annat, haha. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig om ett tag, blir väl sittandes här till minst tio iallafall. Dock har jag lust att vara social med någon men.. Det blir väl bäst såhär.
Så ha en bra kväll allihopa ^^


(Japp, jag kan inte lägga ut bilder på annat än Arashi (och silver, hehehe)
när jag är på hyperidyper humör ;D

Söta Silver

Nog märktes det att jag inte sovit så mycket jag borde, haha.
När jag kom till stallet fick jag hjälpa en tjej som skulle rida Silver, ledde henne även på lektion. Efter det stod jag på banan en lektion till. Inga vantar hade jag heller.. Smart, I know. Efter det gick jag in och tvättade hos Silver som fick gå en lektion mer än hon skulle för att Bandit haltade. Efter det förstår ni nog att mina fingrar var döda, haha.
Ame kom efter ett tag och vi missade prova på, haha. Vi hade iallafall kul och sedan kom fanny och då hade vi ännu mer kul ^^ Pysslade lite med Silver och åt lunch sen. Natta kom någonstans då, haha.
Vi smörjde efter lunch och det tog lång tid. Vi var väl alla lite.. konstiga (hahha) och natta spelade in en massa videos som jag hoppas hon aldrig lägger upp. Jag fick ett skrattanfall där jag verkligen inte kunde sluta och.. höll på att dö, haha. Det spelade hon självklart in också.
Pysslade med Silver mer sedan och.. Jag minns inte riktigt. Vi hade mycket kul och.. var lite galna, som sagt.
En kul-kul stalldag men nu har jag huvudvärk, haha ^^


Sitter och längtar efter våren

Jag skulle ha gått och lagt mig tio igår men ändå satt jag uppe till ett. Smart, med tanke på att väckarklockan ringde klockan sju. Nåja, jag är hyffsat vaken nu, tror jag. Kommer förmodligen vara död i kväll men tror jag kan leva på.. Hyperiteten (ja, fint ord) man får av att sova för lite, hehe. Så akta er för mig idag ;D
Jag kommer hem vid fem idag då, om ingen annat skulle hända. Håller tummarna för att jag inte behöver leda i nybörjargruppen för det är jättekallt ute, 25-. Vi får se hur många ungar det blir på prova på också, nu när det är så kallt. De minsta fryser ju nästan ihjäl.
Men ojdå, nu var klockan mycket, hehe. Ska åka om en halvtimma så det är nog dags att sätta fart.
Men ha en super dag idag då, allihopa ^^



Namnsdagar och andra dagar

Jag tänkte ta och gå och lägga mig nu ^^ Ska ju till stallet imorgon, måste upp vid sju. Egentligen borde jag plugga lite nu men.. Jag orkar faktiskt inte, tar det imorgon. Idag ska jag nog, iallafall, läsa någon smörig kärleksbok eftersom jag inte gjorde det förra veckan, haha. Har inte riktigt orkat läsa något riktigt på sista tiden, trött i huvudet, så då passar det bra.
Förresten så har jag namnsdag idag (stor grej, verkligen) och bara Elsa kom ihåg att gratta mig, haha. Och mamma då, som fyller år idag. Grattis till henne! Men jag ska inte klaga, jag glömmer nämligen bort både namnsdagar och födelsedagar, haha.
Man nu väntar sängen då, så ha det bra allihopa ^^


Sanna, Z till dig ;D

Arashi Summer Tour 2007 Final Time - Kotoba no Chikara

Konserten var jättebra~ Jag har visserligen sett den typ tusen gånger förut men det var med klipp och sådant jag inte sett, bla. ett som jag letat efter jättelänge sedan det togs bort från youtube. Jättekul att få se allting igen, allting blir så mycket bättre på tv'n också! ^^
Men nu ska jag gå och ha fredagskväll med min familj. Hoppas på att det finns någon deckare att se på men får nog hitta något annat tills klockan nio, haha. Men ha en bra kväll allihopa ^^


Haha, hittade ingen annan bild men Aiba räcker ju~

Arashi

Jag hann aldrig berätta att arashisakerna jag beställde för ett tag sedan kom i onsdags, en hel vecka för tidigt! ^^ Det jag hade beställt var en tidning (massamassamassa arashi och jättemycket bilder och åh), en skiva och en dvd. Sedan beställde Pooni en tidning och singel som jag ska skicka upp till henne ^^

Tidningen~

 

En stor poster med Arashi följde med. Det här är ena sidan ^^

 


Andra sidan ^^

 

Skivan

 

Dvd ^^

 

Och som ni nog ser så kom jag och min kamera verkligen inte överrens idag, den var lite sådär lagom död, haha. Men nu ska jag gå och se på dvd'n och ha det bra ^^


Äntligen ledig, haha

Slöjden gick.. Sådär. Jag höll på med min skiss hela lektionen, haha. Är man långsam så är man ;D Ska nog göra en klocka iallafall, som det ser ut nu. Får se hur det går, hehe.
Efter lunch hade vi spanskaprov, usch säger jag bara! Det var sjukt svårt (tror jag alla var överrens om), förmodligen för att ingen orkat plugga så mycket, det hade inte jag iallafall. Först var det klockan, enkelt. Sedan skulle man skriva en uppsats om sin skoldag, jippie. Sedan kom lite reflexiva verb och sedan var det en massa meningar som skulle översättas spanska/svenska och svenska/spanska. Det var också det som var så sjukt svårt, haha. Läraren rättade proven när man lämnade in eftersom alla ville veta om de behövde göra omprov eller inte. Jag lämnade in mitt sist så att ingen annan skulle höra vad jag fick (japp, sån är jag ;D) och sedan satt jag där och var nervös när hon rättade. Jag fick 84,5/88 poäng och ja.. Jag är nöjd? Undrar varfan dem kom ifrån, haha. Jaja, mvg alltså, skönt det. Får se hur det gick på uppsatsen, den är inte rättad än. Jag hoppas på vg men fick hjärnsläpp så.. Hahah ^^


Fredag

Äntligen fredag, haha. Jag har slöjd hela förmiddagen och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra.. Hmm.. Det får lösa sig! Efter lunch har jag spanska, prov. Jag har inte hunnit/orkar plugga, hehe, så det lär ju gå bra.. Jaja, jag kan lite saker iallafall.
Slutar rätt tidigt så då är det äntligen helg! ^^


Lalala, jag är på bra humör

Hoppar över skoldagen idag, den var ändå inte intressant.
Stalldagen var därimot bra. Träffade Fanny i stallet och vi fick klistra bilder i hästskor, haha. De ska säljas på loppisen på lördag. Fick sedan en bild på Silver som blev över, haha.
Tvättade hos Silver när hon var på lektion och pysslade med henne när hon kom in. Hon var på superbra humör idag också och vi hade det mysigt.
Hmm.. Minns inte vad jag mer gjorde, haha. Var med Fanny, hjälpte lite personer, pysslade en massa med Silver. Nu måste jag dock gå och plugga spanska, kul ^^


Torsdag

Jag gick och la mig alldeles för sent igår så nu är jag jättetrött. Haha, jag vet inte riktigt hur jag ska orka med skolan när jag har ett muntligt engelskaprov, en no debatt och sedan matte men det får väl lösa sig. Ska till stallet efter skolan, måste bara rusa hem och gå ut med daisy först, alltså hinner jag inte blogga. Uppdaterar mer när jag kommer hem från stallet istället ^^
Så ha en bra dag allihopa ^^


Fyfan vad fin du är, Silver

Fyfan vilken fin tjej hon är, Silver. Underbar till tusen och mer, fast det visste vi ju redan.
Som ni kanske förstått red jag finaste idag. Vi hade markarbete och fyfan vad underbart det var. Har inte ridit henne på länge nu, sedan skötarridningen precis efter lovet, så att få sitta på hennes rygg igen. Usch, inget kan beskriva hur underbart det var.
Till ridlektionen då. Vi var bara fyra stycken och hade vikarie, haha. Vi hade bara några bommar på båda långsidorna en bit in på fyrkanten. Ena med kort avstånd och andra med först lite längre och sen mycket längre, de slutade som galoppbommar. Vi red fram på volter/fyrkant i båda varven och.. Gud vad fin hon var. Hon kändes väldigt trött men svarade bra på allting och var skitfin. Hon var både pigg och glad men som sagt, trött.
Vi red över bommar och mer på volter, haha. Svårt att förklara vad vi gjorde idag men det var inte en jättekul lektion egentligen men allting blir kul med Silver. Vi galopperade rätt mycket också, dels för att det var galoppbommar men också på andra ställen.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Hon var faktiskt grymt fin idag, underbar (fast det är hon ju alltid, hehe). Lika fin i båda varven dessutom, inte minsta småtjafs i höger varv eller något ^^ Hmm.. Red rätt mycket dressyr då eftersom jag gillar det mest och gick kanske något mer varv på volten än man skulle för att hon var så fin. För hon var verkligen fin. Hon var fin hela tiden, såklart, men vissa små stunder, både i traven och skritten, så blev hon så jävla underbart fin. Tror aldrig att vi fått till en sån snygg och stabil form som varat mer än ett par steg förut och det kändes bra, haha. Jag trodde faktiskt inte att hon skulle kunna gå så fint med mig, den där formen jag alltid strävat efter förut och som jag bla. hade under ett pass på jullovet var inget mot den här, ärligt. För hon var sjukt fin. Hon är verkligen duktig den hästen.
Pysslade med henne efter lektionen, länge. Stod och mös, ryckte lite på manen och borstade henne finfin. Haha, hon var jättegosig och på sitt bästa humör.
Och jag behöver väl inte nämna att det var svårt att gå därifrån?


Världens längsta soprov? Nä, kanske inte

Musiken flöt på rätt bra idag och jag tror jag håller på att bli bättre på synth, dock suger jag fortfarande. Vi tonsatte våran låt idag iallafall och den borde vara väldigt enkel att spela, har vi tur kanske tillochmed jag klarar det. Det tog hela lektionen men jag fick klinka lite på en gitarr (sannaa, kom tillbaka så jag slipper) och banka piano då. Det går bra, med piano, tills jag.. Hamnar ut takt, haha. Takter är inte min grej och när jag tappar den blir jag förvirrad och allt går åt skogen ^^
Vi hade so efter lunchen, prov! Vi fick sitta nere i demokraten där man rätt ofta har prov och sedan fick vi provet. 9 sidor långt. Hahha, tiden gick skitfort när man skrev, helt plötsligt hade det tagit en timma och vi slutade. Jag hann precis klart och lämnade in men många satt kvar och skrev efter det, alltså var det rätt jobbigt. Inte alls svårt, men långt. Iallafall för en som mig som är dålig på att uttrycka sig och som skriver långt om allt, hehe.
Jag ska iväg till stallet och rida om några timmar, tippar på att jag får fjording eller amigo men vi får väl se, haha ^^


Orkar inte leta bild ^^

Onsdag

Onsdag idag, veckans bästa dag som nog blir rätt dålig, haha. Har musik på morgonen, hela förmiddagen, och vi ska fortsätta... försöka göra musik till våran text. Det är jättesvårt och jag är till noll hjälp för jag fattar ingenting, haha. Vi kanske ska börja med några fler instrument också, hjälp!
Vi har so efter lunch, prov. Jag har inte hunnit plugga till det så det blir ett riktigt det-får-gå-som-det-gårprov.
Slutar iallafall jättetidigt, tror jag, och det är ju skönt ^^


Jag är trött, vilken nyhet

Jag har suttit och pluggat hela kvällen, duktig jag är. Haha, eller inte. Hann inte med allt jag borde utan har en massa skit kvar, vet inte hur jag ska hinna. Ska gå och lägga mig ungefär nu iallafall, har ont i huvudet och är jättetrött. Ha en bra kväll allihopa ^^


Varning för långt och obeskrivligt tråkigt inlägg om skoldagen ;D

Skoldagen började med matte i några timmar vilket gick bra eftersom jag kunde lyssna på aibas radioporgram samtidigt, det är bäst när man pluggat matte. Jag har inte kunnat göra det sedan min mobil gick sönder men igår fick jag ju en ny mobil från pooni, tack igen! Hmm.. Jag vet inte hur jag ligger till i planeringen för jag.. Gör ltie tal här och där, haha (A) Men det ska nog lösa sig.
Vi hade svenska sedan och vi skulle jobba med våra person/miljö beskrivningar. Jag skrev utkastet till de jag inte gjort iallafall. Vi fick veta att de ska vara inne på fredag (!) och jag har knappt börjat.. Där har jag något att göra ikväll! Orkade inte skriva mer på dem så jag började på min skräcknovell istället, haha. Den blir urdålig ^^ Sedan snackade en lärare allvar med våran klass, blev ett rätt långt snack, för vi är så taskiga mot varandra, har noll respekt och ja.. Sköter oss inte. Det behövdes, kan jag säga, men vi får se om det ger något resultat. Jag är glad att jag inte är inblandad iallfall.
Våran lektion slutade efter det och jag gick till syv för att hon skulle få lappen om mina val jag nu gjort. Hon skrev ut dem på sin dator och sedan fick jag skriva under. Vi pratade lite också, dock inget jag tänker ta upp här.

Efter lunch hade vi so och jag gjorde alla fördjupningsuppgifter. De blev.. Jag vet inte, jag var på rätt dåligt humör och det var.. djupa frågor så mina svar blev minst sagt lite aggresiva, men det handlade trotsallt om något man får bli upprörd över. Vi hade svenska (igen) efter det och jag vet, jag borde ha jobbat med personbeskrivningarna men jag orkade verkligen inte, skrev en novell istället. Helt utan skräck också. Haha, skriver en massa i skolan och de senaste dagarna (igår, idag, haha) har de jag skrivit inte slutat med död, wow. Det är ett framsteg. Haha ^^ Skrev iallafall en, den blev ungefär fyra a4an tror jag och totalt konstig, som allt jag skriver. Mahah, kommer nog riva sönder den imorgon ;D

Vi hade gymnastik sedan och tog tåget till jordbro. Vi tog bussen från stationen och föraren var snäll och släppte av oss utanför hallen istället för vid den vanliga stationen, då slapp vi gå i all snö ^^
Vi hade först uppvärmning, tunnelkull och köttbullekull. Haha, jag höll mg undan för att bli kullad, vägra göra sådär lixom.. Haha, blev inte det iallafall. Sedan körde vi skepp, hav, land och då.. Smet jag till sidan, hehe. Jag glömmer alltid vad som är vad så sitter hellre och gör sit-ups eller något samtidigt.
Vi fick välja vad vi skulle göra sen så jag spelade med badminton. Började köra med en tjej och vi körde så snällt vi kunde, snälla bollar och så, haha. Sedan bytte vi (vi roterade som i en cirkel) så jag fick spela mot en kille. Han körde lite halvfult så då gjorde jag också det, mohaha. När jag ägt ut honom (han sa det själv (H)) så bytte vi partner och jag blev med en annan kille. Han förklarade för mig att han tänkte spela elakt och hårt och att jag skulle akta ansiktet så att jag itne fick någon boll på mig.. Tjena, tänkte jag och ägde ut honom, mohaha. Saken är den att jag är dålig på badminton.. men inte idag tydligen, fick väl spela av mig lite aggresioner. Vi räknade inte poäng eller något men jag vann ;D Eller ja, de sa det iallafall, mohaha. Att jag ägde ut dem, sen blev de sura över att få spö av en tjej, haha. Kastade lite boll med en av dem också, vet inte riktigt varför.. Det var ju kul.. jaja, bättre än att bara stå still ^^


Tisdag blir kall

Tisdag idag, verkar skitkallt ute. Jag går länge idag, längre än jag vill tänka på. Börjar dessutom vid åtta och har en massa lektioner, inte kul. Gymnastik sista timmen, då blir det att ta sig till jordbro och sedan gå till rackethallen, kul. Tror att mamma kan komma och hämta mig efter iallafall, skulle inte vara hemma förrän vid fem annars och jag är grymt trött.
Men nu har jag bråttom också, haha. Ha en bra dag allihopa ^^


Och min syster är bäst ;D


Ja, min syster är fotografn till alla de där bilderna. Så förfan allihopa, gå och köp den nya frida tidningen och beundra hennes skills! Och ja, de har stavat hennes efternamn fel, haha. Alla gör alltid det.

Hon är iallafall bäst, eller hur? ^^


Pooni chockar ihjäl frida och är alldeles för.. snäll, haha

Idag när jag kom hem från skolan upptäckte jag ett grönt kuvert i brevlådan. Det var adresserat till mig och avsändaren var Pooni. Jag fattade ingenting, haha. Smsade henne och frågade vad det gjorde hemma hos mig tillochmed, haha.



Sedan öppnade jag det, på uppmaning av Pooni, och.. Fan vad jag blev chockad. Det var ett föremål inlindat i ploppapper och det första jag tänkte var "det ser ut som en mobil". Sedan.. Förstod jag, det var en alldeles riktig mobil! Pooni hade skickat med ett litet brev där hon.. typ förklarade, svårt att förklara. Det var iallafall hennes gamla mobil, men den är jättesnygg och i bra skick, som hon då gett mig i en tidig present och...
Hahah, Pooni, du är inte klok. En mobil? Förstår du vilken jävla stor present det är för att vara från en kompis?
Iallafall, tack så himla mycket pooni! Och lova att säga till om du vill ha tillbaka den någon gång ^^


Silver~

När jag kom till stallet skulle Silver gå på lektion så jag fixade hennes benskydd och lite sådant. Tvättade spiltan när hon gått ut och som vanligt glömde de att ge henne mat, haha. Tur att jag alltid är där, annars skulle hon aldrig få mat. Lalala, minns inte riktigt vad jag mer gjorde men när Silver kom in pysslade jag med henne ^^ Hon var på bra humör och jag hann rycka lite på manen idag med :)


Kärleksattack

Jag har lite bråttom nu för vi gick längre än jag trodde att vi skulle göra.
Kärleksattack på schemat idag, det är ju alla hjärtans dag. Det var olika stationer som handlade om kärlek och sex, typ. Först hade vi en där man skulle skriva ner ord på speciella bokstäver och sedan göra en dikt på dem. Jag använda ord på v, typ sex stycken, och sedan du/jag, inga fler ord. Haha, den blev urdålig. Dessutom läste läraren upp den för klassen.. Tack lixom?
Sedan så gjorde vi hjärtan och hade tipspromenad. Efter lunch såg vi på en halv film om sex, den var väldigt konstig, och sedan pratade vi lite. Sist disskutarade vi lite frågor och så ^^


Måndag

Måndag idag då, alla hjärtans dag tillochmed. Har inga lektioner, åh så skönt. Dagen går i temat kärlek (skulle jag gissa på, haha) och skolan har väl kommit på något jättekul som vi ska göra. Dock brukar det bli ungefär samma sak varje år.. Hoppas på något annat iår!
Men nu är det dags att sätta fart. Försov mig lite för pappa glömde väcka mig, hahha. Men ha en bra dag allihopa ^^


Storrensning av allt möjligt

Jag städade hos min hamster och när jag var klar med det fick jag lust att städa mitt rum lite. Det blev en storrensning, av det mesta, haha. Först tog jag min skivhylla. Hade en himla massa skivor, tokio hotel, killerpilze, from first to last, bullet for my valentine och arashi. Sedan hade jag lite brända skivor ((a)), nevada tan/panik, kanjani8 och mer arashi, dock lyssnade jag aldrig på dem eftersom de var brända. Jag ville mer... bara se dem, haha. Rensade lite dvd'er också så nu har jag bara skivor med arashi, deras dvd'er, death note filmerna och letters from iwo jima, nino's film. Mer ska det bli ^^

 

Före och efter, haha ^^

 

Gick vidare och tog alla skåp, garderob och massa annat sedan, haha. Slängda bort alla gamla th posters (som jag hat legande i ett skåp i ett år eller mer) och lite andra saker med dem som jag bara haft undanlagda. Det enda jag inte kunde slänga var autografkortet jag fick när jag skrev brev till dem för hundra år sedan. Pinsamt, jag vet, men jag blev iallafall glad när jag fick "svar".



Min katt var med mig under hela min rensning och var nyfiken på precis allting, haha. Det försvårade det hela lite (som tex. när han råkade riva ut alla mina kläder från garderoben, haha) och han var jättebusig, haha. Kul hade vi iallafall, och han var söt som jagvetintevad ^^



Nu är mitt rum uppdaterat, haha. Jag har i princip inga kläder kvar, därför har jag fått spara mina gamla t-shirts tills jag hinner köpa nya. Har minnen med alla de där gamla kläderna, kjolarna och klänningarna. Hittade alla mina gamla smycken också, mängder av nitar och sådant. Det var härliga tider det, haha.
Slutade med att rensa bort mina gosedjur, haha. Har alla jag inte klarat av att slänga i ett skåp. Tar aldrig fram dem, använder dom inte till något men.. Det går ju bara inte att slänga dem! Haha ^^

Jag vill läsa, haha

Sitter inne på adlibris nu och kollar på böcker. Åh, vad mycket det finns jag vill läsa. Men jag får inte köpa böcker än, jag har fortfarande en massa olästa böcker på mitt sängbord.. Haha, jag vill läsa nu, mycket.
Har pluggat en del nu men känner mig rätt klar. No'n är så gott som klar, fast jag borde börja plugga inför provet, so'n har jag pluggat lite på också. Då är det svenskan och musiken kvar.. Tyvärr, haha.
Men får väl ta och fortsätta nu ^^ Baba'


Ge mig vår nu, snälla ^^

Pluggdag nummer trehundra

Jag ska plugga idag då, mycket. Roligt, haha. Har faktiskt en massa saker att göra, är tveksam om jag verkligen hinner. Dessutom har jag prov på onsdag som jag verkligen inte pluggat inför.. Haha, det kommer gå så bra.
Men nu ska jag sätta fart med mitt pluggande, haha. Baba' ^^


Jag sitter i det här rummet, fortfarande

Det blev ingen smörig kärleksbok för jag sitter fortfarande och chattar med pooni. Haha, vi har chattat i flera timmar nu och det är kul :D Ska väl ta och gå och lägga mig snart, känner på mig att pompi drar snart och då går jag också. Borde egentligen sova för jag ska plugga hela dagen idag.. Haha, jaja, sova hinner man nästan alltid ^^


Smöriga kärleksböcker kan vara bra att ha

Äsch, kvällen är redan sen. Har tillbringat den med att chatta lite med Pooni, titta på videos med arashi, se på tv med familjen och att spela snake på mobilen. Haha, så är en lördagskväll hemma hos mig. Funderar på att gå och läsa någon rätt dålig, smörig kärleksbok. Är för trött för att läsa något bra men behöver läsa, vad passa då bättre än något dåligt? Och vad är dåligt om inte en smörig kärleksbok? Haha, vi får se hur det blir, jag äger nämligen inga kärleksböcker.. Men nu ska jag sätta på någon video eller se på en konsert. Ha en bra kväll allihopa ^^


Love love for you

Stalldagen var bra. Silver var skitgosig idag, haha. Fixade mycket med henne på morgonen för hon skulle inte gå första lektionen och hon var verkligen skitgo. Sedan kom ryttaren och ja.. då var hon väl inte så snäll mot henne. Både försökte bitas och sparkas, haha. Fick hjälpa henne att sadla iaf. Kollade när Linnea red och det gick bra. Efter det gjorde vi iordning hästar till prova på. Jag gjorde iordning Skrållan men tog ut trixa. Ingen kom till henne så jag fick gå in igen, skönt för henne.
Efter att vi fodrat och en massa åt vi lunch och sedan smörjde vi. Fanny var där så då var det kul. Amanda var tyvärr sjuk men jag och fanny överlevde ändå, även fast det hade varit roligare med ame också ^^
När jag smörjt klart pysslade jag mer med Silver. Ryckte lite på hennes man men hann inte så långt, kommer inte bli klar på flera år, haha. Pysslade och gosade en massa också, fast det brukar vi ju alltid göra. Tvättade och fixade benskydden och allt sådant. Fotade även Silver en massa, haha. Kan ju inte låta bli när hon är så söt ^^


Den här filuren passade på att rymma precis när vi skulle stänga stallet. Klonken på hans grimmskaft hade låtsnat så han gick iväg för att äta hö, haha ^^





Bara titta och le


Lördag

Idag blir det stallet då! Jag har jättetrött, haha, men det ska nog gå bra. Det snöar inte längre men är skitkallt så.. Det blir väl en härlig dag, haha. Jag vet inte om det är någon speciellt idag men annars blir väl allt som vanligt. Ska sköta om Silver och hjälpa till med lite saker. Får nog springa på första lektionen också, haha.
Men nu har jag bråttom. Ha en bra dag allihopa ^^


Snö och snö och snö

Nä, nu ska jag gå och lägga mig. Det är svinkallt ute och inget bra på tv, haha. Imorgon blir det upp klockan sju för att åka till stallet, om vi kan ta oss ut. Haha, det har verkligen varit snökaos idag, med inställd skola och allt. Sådanna dagar skulle vi kunna ha oftare ^^
Men ha en bra kväll allihopa ^^


Har totalt inga bilder, I know, men min tråkiga blogg blir ännu tråkigare
utan bilder så därför kör vi på tråkiga repriser ;D

Tiden går fort när man har roligt

Jag har haft en bra dag. Har inte gjort något nödvändigt alls. Såg på första avsnittet av bartender, aibas nya drama. Det var bra~ Längtar tills jag hinner se mer. Sedan så upptäckte pappa att ett death note avsnitt (animen) gick på tv så då var jag tvungen att titta på den också, haha. Har sätt hela förut men lixom.. På stor tv nu, haha :D
Ska dock plugga om en stund. Har so prov + no muntlig nästa vecka som jag inte alls pluggat till.. Haha, yay på mig. Men ha en bra kväll allihopa, ni som slipper plugga ;D


Skolan är inställd pga snöovädret

Hur länge har man inte väntat på att få höra det?! När jag kom till skolan fick jag sitta i trapphuset, ingen hade låst upp. Sen kom två lärare som inte kunde öppna, de hade inte avlarmningskoden. Sedan kom det en till lärare och fler elever, bara vi som går till skolan. När jag hade väntat i en halvtimma kom en lärare med nyheten. Hon hade pratat med våran.. nästan-rektor som hade meddelat att skolan är intställd. Alla bussar och tåg är inställda eller försenade så.. De kunde inte hålla den öppen. Så vi fick gå hem igen, härligt!


Fredag

Åh, sista skoldagen idag! Jag har dessutom bara två lektioner, slöjd och spanska. Dock vill jag inte ha slöjd, okreativ till noll och på spanskan har vi prov.. Jaja, allt får gå som det vill gå, åt skogen alltså.
Men nu ska jag gå och fixa lite saker. Ha en bra dag ^^


Lalala

Nationella proven imorse gick skit, ig för min del, lovar. Sedan hade vi no + matte, ingen kul. Dock hade jag med mig min gamla mp3 till skolan, full med musik vi lyssnade på för.. tre år sedan. Gamla minnen, haha. Kommer ihåg vad kul allting var då, hur.. Roligt vi hade på rasterna. Vi gick runt i skolan, lyssnade på musik och sjöng, haha. Egentligen är det lite komisk, lyssnade på musik som många säger att man är depp med, jag blir skitglad av den, haha.
Men sedan åkte jag till stallet och skötte om Silver. Var med Fanny och vi gjorde väl en massa saker. Stod på banan under en lektion och hjälpte till lite, mest inte. Haha. Orkar inte skriva, vill blogga på andra bloggen ;D Silver var iallafall sötsöt idag också.


Suddig är bäst ^^

Torsdag

Idag har jag nationella prov igen, kul. Uppsatsskrivning i 2 timmar och fyrtio minuter, matsalen. Hahaha, snacka om att jag komer få skrivkramp. Och rastlös, sitta så länge är inte kul. Dessutom får man inte gå förrän tiden är slut, även om man är klar. Roligt.
Efter det har jag lunch och sedan no i två timmar. Efter no'n har jag matte. Visst låter det som en underbar dag? Haha, jag orkar inte. Jaja, ha en bra dag allihopa ^^


Sista passet på Bandit

Red Bandit idag då, sista gången. Får man säga äntligen? Nejdå, det är inget fel på bandit, det är bara så att vi verkligen inte passar tillsammans.
Vi red fram självständigt idag i båda varven, skritt och trav då. Carro pratade med oss en och en och vi skulle säga vad vi var bra/dåliga på. Jag sa att jag har en himla dålig sits och är dålig på att komma åt hästen på ett bra sätt i galoppen, känns som att jag tappar där. Carro sa att jag har en näst intill perfekt sits med bara några små detaljer att rätta till men.. Det håller jag inte med om. Hon sa även att jag är väligt bra på att inverka på hästarna jag rider från första stund. Inget åka häst här heller. Hon kommenterade också vilken bra takt vi hade när vi började trava fram. Jag frågade om jag fick rida utan stigbyglar så jag la upp dem från början. Sedan travade vi fram ordentligt på fyrkant och volter. Hon sa att jag inte behövde rida lätt eftersom jag inte hade stigbyglar men lixom.. Klart att jag ska göra det? Man ska ju det när man rider fram så, haha, så jag gjorde det ändå. Vi flyttade bakdelen på volten, gjorde lite skänkelvikningar och.. red på fyrkant/volter hela passet. Blev rätt mycket galopparbete idag och det var ju bra träning för mig som red utan stigbyglar. Bandit är så himla mjuk så det är ju inga problem, haha. Jag tycker inte att galoppen gick så bra men carro sa att han hade en jättefin takt och så.
Vi travade av dem sedan på volter och fyrkant och jag fick träna ännu mer benmuskler genom att rida lätt utan stigbyglar, haha. Det behövs ^^



Jag tycker att den här lektionen var.. Hmm.. Jag vet inte riktigt. Inte jättekul men inte tråkig, haha. Tycker det var kul att vi fick flytta bakdelen på volten för det behöver jag träna på och att vi fick galoppera mer än vanligt. Några saker blev dock lite.. Långtråkiga när vi bara travade runt men jaja, allt kan inte vara perfekt.
Jag tycker inte att det gick bra idag. Carro sa att han var jättefin, mamma säger att han gick skitfint men.. Jag tycker inte det, haha. Han kanske gick bra men det kändes inte bra. Det var iallafall sista gången på lilltjockis ^^

Musik och so

Hade musik första timmen idag och.. Det gick inte så bra för min grupp. Vi skulle försöka skapa lite musik till våran text och det var svårt. Vi fick fram några "bokstäver" iallafall, haha.
Vi hade so på eftermiddagen och jag blev äntligen klar med frågorna, nu ska jag bara lära mig dem.
Ska till stallet om en stund, ridning. Ska ha bandit igen, sista gången nu om allt stämmer som det ska. Bloggar när jag kommer hem ^^


Äntligen onsdag

Onsdag idag, bästa skoldagen på veckan. Jag har musik och so och slutar rätt tidigt. Musiken brukar vara sjukt kul, fast jag suger på instrument.. Men so'n är väldigt tråkig tyvärr, bara svara på frågor, haha.
Jaja, chattar med Pooni nu och ska väl göra det en stund till innan jag måste iväg till skolan. Ha en bra dag allihopa ^^


Bara för att Arashi är bäst, haha :)

Dvd'n var jättebra~ Borde väl inte skriva om det på den här bloggen men gör ändå det, hihi. Hann inte se hela, var tvungen att plugga (och det ska jag göra om en liten stund också) så fick hoppa över deras.. Prat. Åhh det som är så kul, haha. Inte för att jag fattar men ändå ^^
Kollade iallafall på alla låtar och så och.. Jag måste verkligen se den igen! Snacka om att den var värd femhundra spänn och en evighetslång väntan. Ska nog se den på fredag också om jag hinner, haha. Så många bra låtar, och de är så bra och åh. Hahha, de är bäst~


Nationella prov och dvd

Började klockan nio med nationella prov då, lösförståelse svenska. Vi hade en timme och tjugo minuter på oss och jag tror det var åtta sidor frågor, kan ha varit mer eller mindre, tror snarare på mer. Jag tycker inte alls att det var svårt, därimot gick det inte bra. Var klar med häftet efter en halvtimma och satt mest och.. läste tills tiden var ute. Hoppas på g nu då ^^
Efter det hade vi svenska/so/svenska och gjorde inget kul eller så, haha. När jag kom hem såg jag att Arashis nya dvd låg i min brevlåda så nu ska jag se på den ^^


Tisdag

Tisdag idag, nationella prov. Hahha, vi får se hur det går ;D Hela förmiddagen är det då, efter lunch har jag svenska och so. Gymnastik också, men jag får inte vara med. Är förkyld och vill inte bli.. Sämre nu när jag typ mår nästan-bra.
Men jag försov mig i morse och har bråttom nu. Ha en bra dag allihopa ^^


Lilla Bandit

Skötte om silver när jag kom till stallet. Hon skulle gå lektion så jag gjorde iordning henne dit. Gjorde henne fin, sadlade, tränsade. Ryttaren är nämligen alltid sen. Sedan tvättade jag hos henne och fixade lite så.
Kollade på en lektion och.. Det blev inte riktigt som tänkt. Matilda red Bandit och ja.. det hände en olycka. Bandit blev rädd vid fel tillfälle och kastade av matilda som gjorde sig rejält illa. Ska inte gå in på det så mycket men hon fick en ordentlig smäll iallafall. Hon hoppade iallafall upp igen och red, starkt gjort när hon hade så ont.
Pysslade med Silver efter det, hon var på bra-bra humör. Åkte hem en stund senare och har precis varit och lämnat in mobilen på lagning. Fick ingen lånemobil för de hade typ inga.. har pappas gamla nokia nu så är seg på sms, haha.


Otur och tråkiga lektioner

Min mobil är trasig, igen. Fattar inte varför det alltid ska vara problem med mina, är försiktig om dem och har nästan aldrig tappat någon av dem i golvet. Den var dessutom inne på lagning för ett tag sen och nu.. Ja, den leker myrornas krig och det går inte att göra något. Roligt, jappjapp.
Skoldagen då, började med no där vi gjorde lite experiment och svarade på frågor. Tiden gick långsamt, haha. Efter det var det spanska och där gjorde jag inte så mycket, tränade inför provet på fredag. Vi får se hur det går, haha.
Ska till stallet om en stund, uppdaterar när jag kommer hem igen ^^


Måndag

Ny vecka idag då. Imorgon är det nationella prov, på torsdag också. Roligt, haha. Idag därimot tror jag det är rätt lugnt. Två timmar no + spanska, sedan slutar jag vid två. Ska försöka hålla mig vaken hela skoldagen, vi får se hur det går. Mår mycket bättre idag än jag gjorde igår, så det är ju positivt.
Men nu måste jag skynda, haha. Ha en bra dag ^^


Stalldagen igår

Bloggade aldrig igår, hehe.
Men iallafall, kom till stallet i vanlig tid och hjälpte en tjej som skulle rida daim. Ledde henne även på lektionen fast jag dog nästan när de skulle springa, förkyld såklart. Hon var iallafall grymt duktig, jag menar det verkligen. Den tjejen kommer gå långt en vacker dag, och ändå startades gruppen för.. fem veckor sedan?
Efter det så kollade jag på en lektion, hoppning, och efter det var det dags att fixa hästar för prova på. Behövde inte ta någon häst så jag slapp, haha. Stod dock på mitten under provapå och tog in ungarna sen. Hjälpte till med konsum och lite annat. Efter det släppte vi ut lite hästar i hagen och åt lunch, äggmacka, haha.
Fixade med Silver sedan så hon blev fin-fin. Ryckte lite på manen men hann inte komma så långt, det var nämligen ponnycupen. Hon skulle inte vara med då, men det är så mycket folk i stallet när det är det och då blir det ltei för stressat. Kollade iaf när de tävlade, tror vi vann, haha. För vårat lag vägrade bandit en gång, för bortalaget vägrade han också en gång och minta vägrade (eller sprang brevid då, men det gjorde bandit också) och hoppade fel hinder, så hon blev tyvärr utesluten. Jaja, bra ridet ändå ^^
Smörjde åt Silver efter det och fixade med henne. Fanny och natta var där också så då blev det kul, haha. Hmm.. minns inte vad vi mer gjorde förutom att fodra och åka hem, haha.






Fanny's snygga fläta ^^

Lördag

Lördag idag. Jag ska till stallet om en liten stund. Ska sköta om silver, leda på en nybörjarlektion och lite sånt. Det är ponnycupen idag tror jag, hoppning, så det lär jag väl också kolla på. Tror dock inte att silver skulle vara med ^^
Men nu har jag bråttom, haha. Ha en bra dag allihopa ^^


Äntligen så är man ledig

Skoldagen har väl varit rätt okej idag. Jag och sanna blev klar med våran tax och den blev jätteful, haha. Tog nästan hela lektionen för vi hade en del porblem att lösa men jaja, nu är vi iallafall klara. Efter det var det spanska och då bestämdes det att vi ska skjuta fram provet några dagar så vi hinner plugga lite innan, just nu är ju allt inför nationella i svenska som är nästa vecka. Vi tränade iallafall inför provet och jag skrev en text som jag förhoppningsvist kan använda mig av på provet ^^


Tre år sedan, haha ^^

Fredag

Fredag idag, äntligen. Har två lektioner idag, först slöjd i några timmer där jag och sanna måste bli klar med taxen ödlan. Efter lunch har jag sedan spanska och vi ska väl träna lite inför provet på måndag. Jag har inte alls pluggat, hehe, så det behöver jag.
Men nu har jag bråttom igen. Ha en bra dag ^^


Stalldag

Åkte med fanny till stallet idag. Eller ja, hon åkte med mig, haha.
Skötte iallafall om Silver när jag kom dit, hon var på bra humör ^^ Gjorde henne finfin och pysslade, ryckte även lite på manen men hann inte så mycket. Hon skulle gå på lektion sen men jag fick sadla och så. Det slutade med att ryttaren inte kom så jag hann pyssla lite till med henne. Sedan kom madde som skulle rida meja så jag hjälpte henne. De hade hoppning idag och det var lite kaos, haha. Nästan alla hästar sprang förbi hindrerna hela tiden, de är ju inte så bra än så det är inte konstigt. Tycker ändå att det gick bra för alla. Bandit kastade av sin ryttare, Aqua trampade igenom tyglarna och madde åkte nästan av men alla klarade sig bra, ingen skada skedd.
Efter det så hjälpte jag madde med meja och tvättade hos silver, sedan åkte jag och fanny hem ^^


Skoldag

Skoldagen började med två och en halv timmas engelska. Vi läste i boken vi håller på med, skulle diskutera och vi gjorde lite andra saker, inte så mycket att nämna. Efter det hade vi lunch, sedan no. Först kollade vi på bitar av titanic. Fem minuter här, fem där och ja.. Inte mycket alls, bara för att lära oss lite om kraften och så, varför de träffade ett isberg. Haha, det var nästan lite kul för man hände verkligen inte med när de hoppade så i filmen.
Efter det fick vi ge oss ut i skolan med en bandyboll i snöre per grupp som vi skulle slunga på varande. Jag råkade träffa sanna lite hårt, förlåt! Efter det minns jag inte vad vi gjorde.
Matteprov sist, i matsalen. Haha, det var bara ett aprov och ändå satt vi i matsalen och var tvugna att lämna in mobilerna, kändes lite fjantigt.. Jaja, gjorde provet två gånger men lämnade bara in ett papper då, blev klar (med båda) på en halvtimma tror jag. Det var lätt men jag kunde inte alls allt, haha ^^


Hahah, så snygg bild asså ^^

Torsdag

Torsdag idag, äntligen snart helg. Jag har engelska, öhh.. något mer och matte(prov). Hahha, har inte pluggat alls inför provet så skulle det gå åt skogen blir jag inte förvånad, jag är inte bra på funktioner.
Ska iallafall till stallet direkt efter skolan, ska springa hem (lycka till när det är såhär halt), gå ut med daisy och byta om på tio min, yay ;D
Men nu har jag bråttom, haha. Ha en bra dag allihopa ^^


Andra passet med Bandit

... Och ja, inte vet jag vad jag ska säga. Lektionen idag var bättre (roligare, kändes lärorikare) än förra veckan men.. Inte var det kul för fem öre, haha.
Vi.. Vi.. Jaa.. Vad var det vi gjorde? Vi skulle träna på att skänkla på rätt sätt i skritten så man kommer i takt med bogbladen och så, låter kul va? Sedan så red vi lite på volter, lite på fyrkant, kortade och längde steget lite. Galopperade något varv också, inte mer än så.
Öhh.. Det gick väl sådär för mig idag. Mycket bättre än förra veckan, verkligen, men inte sådär bra som man skulle kunna hoppas, haha. Jag skulle kunna skriva hur han kändes och så men.. Jag känner inte för att skriva nått sådant riktigt. Carro och mamma sa att han gick skitsnyggt och visst, det gjorde han väl men.. Naa, det var inte kul.
Jag vill rida Silver :<


Onsdagar är nog bästa skoldagen på veckan

Det har nog aldrig tagit så lång tid att gå hem från skolan som idag! Det har varit plusgrader ett tag och sedan frysit på vilket har resulterat i isbana. Det är uselt sandat här, på alla ställen är det inte ens gjort alls. Fick krypa hem från skolan om dog nästan i en backe som bara bestod av glasis, usch! Nåja, jag kom hem iallafall ^^

Skoldagen då, hade musik första timmen och hahah, vi hade roligt. Vi håller på att skriva texten till våran låt och den är minst sagt rolig (och super konstig, haha). Vi blev iallafall klara med den och nästa vecka ska vi väl försöka få ihop lite musik till den. Det är tur att det är ett grupparbete för jag är totalt omusikalisk, haha.
Efter att ha dött lite på rasten för att sanna och jag skrattade så mycket hade vi en urtråkig solektion. Svarade  bara på frågor inför provet om någon vecka. Usch, jag måste plugga!
Jaja, nu ska jag gå och hitta på nått kul. Det blir ridning senare och jag uppdaterar väl efter det ^^


Onsdag

Ny dag idag då, haha. Har två lektioner idag tror jag, musik och so. Mentorsträff har jag också och jag tänker inte leka, bara så alla vet. Jag starkt ogillar att leka. Iallafall, sanna kommer nog vara sjuk idag och hon har våra musikpapper så det kommer inte bli så bra. So'n kommer också att bli grymt tråkig för vi svarar bara på frågor där. Slutar iallafall tidigt idag, halv två tror jag? Äh, det kanske inte är sant då, men rätt tidigt slutar jag.
Men nu måste jag sätta fart, haha. Ha en bra dag allihopa ^^


Japp, jag har inga bilder att visa er så jag lägger upp gamla skitbilder istället ^^

Inför nationellaproven och en massa annat

Jag hade matte första timmen, jättekul, haha. Jag och sanna "lekte" lite med våra loppor också, bäst humor ;D Gjorde iallafall repetitionsstencilen så nu borde jag klara provet.
Svenska sen och vi började lite inför nationella. Fick läsa igenom texthäftet och diskutera lite i grupper, på tisdag gäller det! På so'n hade vi nutidsorgentering och jag var lika dålig den här veckan, 5/10. Men kom ihåg att vi inte får några alternativ och våran lärare gör frågorna själv, svåra.
Hade idrott i jordbro sen. Värmde upp med.. Ja.. Jag minns faktiskt inte. Sedan lekte vi det här.. svanskull, när man ska ta svansar av folk. Haha, jag fick bara ihop fem. Vi körde sedan spökboll resten av tiden och där är jag också dålig ^^


Tisdag

Tisdag idag, jag har en massa lektioner. Matte först, sedan svenska i flera timmar då vi ska förbereda inför nationella och sist gymnastik. Slutar klockan fyra i rackethallen, kommer dock inte hem förrän vid fem om jag inte får skjuts eller nått.
Chattar med Pooni just nu vilket egentligen inte är bra för jag tappar bort tiden, haha. Men ha en bra dag allihopa, det tänker jag ha ^^


RSS 2.0