Söta Silver är bäst

När jag kom till stallet pysslade jag med Silver och sedan ledde jag Aqua på lektion, den lilla rackarn var riktigt pigg. Efter det så kollade jag när Linnea red och fixade hästar till prova på. Ledde sedan Trixa som också var sjukt pigg, haha. Pysslade mer med Silver innan vi släppte ut alla hästar. Smörjde då sadel och träns lite snabbt, hon har ju inte använt dem sen förra gången jag gjorde det. Tvättade spiltan också och stod och kollade på dem i hagen lite, de hade jättekul, haha. Vi fodrade sedan och släppte in hästarna, de flesta gick faktiskt rätt! Av ponnysarna alltså, hästarna var lika virriga som vanligt, haha. Silver hade lerat ner sig totalt, som vanligt, så tog ett tag att få henne ren. Hade dock all tid i världen då klockan var innan halv fyra. Hon var iallafall supersöt och superbäst och allt sådant ^^



Veterinären var ju och kollade på Silver igår. Hon visade väl inte direkt upp sin bästa sida när han inte fick ta i henne, haha. Assistenten hade iallafall lyckats tillslut och hon hade en liten hälta på vänster bak. Hon blev inte sprutad utan ska få metacam i tio dagar, sedan borde hon vara på g igen.

Lördag

Lördag idag då. Ska till stallet om en liten stund och tillbringa hela dagen där, haha. Borde sitta hemma och plugga istället men äsch, det kan jag ta sen. Kommer väl hem vanlig tid, skulle jag tro, och.. Haha, vi hörs, helt enkelt.


Klocka och film

Dagen har gått snabbt, haha. Fortsatte med min klocka på slöjden, den blir verkligen ful. På spanskan såg vi klart skräckfilmen vi började med för några veckor sedan. Den var verkligen inte typsikt skräckfilmig och.. svårt att förklara. Den var varken läskig eller äcklig om man jämför med andra skräckisar men ändå rätt bläig om man tänker på innehållet, haha.


Fredag

Äntligen fredag idag! Har bara två lektioner och slutar halv två, jätteskönt. Träslöjd först, har nästan glömt bort vad jag håller på med då jag inte haft slöjd på typ en månad. Efter lunch har vi spanska och.. Ja, vi får väl tillbaka våra prov, skulle jag tro. Var oförberätt för några veckor sedan. Har vi tur får vi även se klart filmen vi börjat se men.. Jag vet inte, det låter inte så troligt, haha. Nu ska jag iallafall rusa så jag hinner till skolan "i tid". Ska försöka plugga lite innan första lektionen men det lär ju inte gå så bra, haha ^^



Haha, jag har verkligen inte bildbrist ^^

Dagen i snabb

Skoldagen förflöt väl utan problem, dock var den lång och väldigt tråkig (och illaluktande, haha). Åkte till stallet lite senare än vanligt, straxt innan fyra, för att fanny behövde skjuts. Spelar egentligen ingen roll, eftersom hon inte går har jag ändå gått om tid att pyssla med Silver. Hon var sötsöt idag också och smutsig som fan, haha. Vet kommer imorgon och kollar på henne, får se vad de säger.
Åkte hem efter att alla små barn ridit och varken jag eller fanny behövdes mer, haha. Ska gå och duscha nu och plugga lite om jag orkar, tvivlar dock på det, haha.


Haha, så tjock ^^

Torsdag

Torsdag idag, jag har tre lektioner och slutar vid halv fyra. Först engelska hela förmiddagen, typ 2,5h. 2 timmar no efter lunch och sedan matte i 55minuter. Haha, jag är jättetrött och har verkligen ingen lust men jaja, skolan är snart slut för alltid, haha. Äntligen slippa rudan, den dagen har jag väntat på länge nu, haha.
Kommer inte hinna uppdaterna mellan skolan och stallet utan åker på direkten så ni slipper mina tråkiga inlägg ^^


Haha

Jag red frank idag också och en sak är säker, jag kan inte rida den ponnyn. Fyfan vad dåligt det går alltså, haha. Tycker så synd om honom och.. Haha, förlåt frank. Har inte så mycket att berätta, ridlektionen gick ut på att trava runt fyrkanten och flytta lite bakdel på volten i skritt och trav. Har inte så mycket att berätta förutom att det gick skitdåligt, kul va? Haha, nu ska jag gå och duscha. Baba'


Musik och svenskaprov på so lektionen

Hade musik hela förmiddagen och det gick väl sådär, haha. Vi tappar bort oss när vi spelar hela låten på elinstrument (haha) och då blir det ltie fel men äsch, det får vi träna på. Dock behöver jag träna mycket, har svårt att hålla takten jag ska hålla när de andra spelar snabbare, haha.
Hade so efter lunch, svenskaprov. Jag hade inte alls pluggat mycket eller på det man skulle så jag kan med sanning säga att det gick dåligt, haha. Kunde inte allting och massa sånt men jaja, så får det vara. Någon gång måste man ju få misslyckas! Kanske.. Haha, bara att ladda för alla andra prov, har fyra stycken nästa vecka jag inte börjar plugga till..
Iallafall, ska till tandläkaren om en halvtimma ungefär och sedan blir det stallet och ridning. Uppdaterar väl mer efter det, om jag överlever. Haha.


Många år sedan, haha ^^

Onsdag

Onsdag idag då, snart helg. Har musik hela morgonen, sedan so efter lunch som är min sista lektion. Där har vi svenskaprov (på solektionen alltså, haha) och jag har inte pluggat.. Haha, jag har bara sagt att jag ska göra det men nää.. Det lär gå åt jättedåligt. Slutar efter provet iallafall, rätt tidigt tror jag, och.. Sen ska jag till tandläkaren. Haha, jättekul. Sen blir det stallet efter det då.


Dag full med hål

Jag hade matte första timmen, vi jobbade lite inför nationella som är nästa vecka. Vi fick sluta tidigare, vid halv tio. Då fick vi veta att svenska och so läraren var sjuk så vi hade hål till klockan tre. Alltså, håltimme från 9.30-15.00. Kul va? Nej, jag gick inte hem. Klockan kvart över tolv skulle vi nämligen skriva ett läsförhör som tog max en minut så då var man ju tvungen att vara där. Min skola äger, jag vet..
Hade idrott när klockan äntligen blivit tre iallafall. Ute gymnastik på rudan, brännboll. Gissa vem som gjorde frivarv? Haha, halkade gjorde jag också en gång, men bränd blir man inte! Haha, slutade vid fyra när vi hunnit köra tre omgångar (tror jag det var?) och sniglade då hemåt. Tog riktigt lång tid idag faktiskt, haha, och jag kom hem för ett litet tag sen. Nu blir det plugga hela kvällen inför prov imorgon, kul!


Och mina hörlurar har gått sönder igen, roligt. Haha

Tisdag, skola

Tisdag idag, skola. Dessutom min längsta dag, trevligt. Börjar vid åtta och slutar fyra, har matte, svenska, so, svenska, idrott. Och usch vad trörtt jag är, haha. Kommer nog bli en jättekul skoldag.. Haha. Men har bråttom som vanligt.. Ha en bra dag allihopa ^^


Ridpass tre med Dillon

Idag gick det ine heller bra, haha. Lotta tog (äntligen) tag i min handställning så det var det jag jobbade med hela lektionen. Låter kanske som en lätt sak men när man ridit på ett sätt i alla år är det rätt svårt att ändra helt plötsligt. Formen blev väl bra i skritten men traven blev rätt.. blä, haha. Blev svårt att riktigt.. rida med den handställningen, haha. Dock gick det väl bättre efter ett tag men nää.. Inte så bra som man skulle vilja, haha. Galoppen därimot gick bättre, blev en mycket bättre form än de andra dagarna och det var även galoppen som gick bäst idag.
Nu har jag glömt bort att säga vad vi gjorde men vi flyttade på volt, red på volter och.. jag minns inte riktigt. Red i paddocken först och sedan i ridhuset.


Snygg bild.. Jag vet, haha

Efter ridpasset stannade jag och skötte om Silver, idag var hon jätteren.. Haha. Åkte hem straxt innan sex tror jag, fanny åkte med mig. Vi fick låsa och släcka innan vi gick, man märker verkligen att det är vår nu för det blir inte sådär läskigt mörkt längre när man släcker, haha.

Måndag

Då var det måndag nu då, haha. Imorgon börjar tyvärr skolan igen med massa prov och skit. Jag tror jag skrivit varje dag att jag skulle plugga men tror ni jag gjort det? Nej, såklart inte. Får väl göra det idag (eller inte). Jaja, vi får se om jag orkar sätta mig med litteratur historien lite, har prov i veckan. Förmodligen inte och det får gå åt skogen, hehe.
Men nej, nu ska jag sätta fart. Ha en bra dag allihopa ^^


Söndagens dag

Kom till stallet straxt innan det började och hann alltså se alla, haha. Det gick bra för alla, de allra flesta var faktiskt felfria. Ingen åkte av heller så ja, det var en lyckad tävling, haha. Dock glömde lotta att höja banan så en grupp som skulle hoppa femtio fick hoppa fyrtio istället men det gör ju inte så mycket.
Åkte hem när allt var klart och filosoferade en stund. Sedan åkte jag och familjen iväg in till stan. Gick på bokskotten och letade böcker i någon timme. Snacka om att det är min favoritaffär, haha. Stor sortiment och billigt, vad mer kan man begära? Dock har jag svårt att hitta böcker att läsa, jag har läst de allra flesta jag vill läsa eller så äger jag dem men har inte börjar på dem än. Längtar efter att någon ny, bra serie ska dyka upp. Slutade iallafall med att jag köpte en Stephen King bok och en hög med manga böcker, Conan närmare bestämt. Gick inte på mer än att min månadspeng täcker det så jag är fortfarande rik, haha ^^


Söndag

Jag ska till stallet om en stund, se på blåbär. Ska försöka jaga dit ame men får väl se hur det går, haha. Vet inte när det börjar och hur länge det håller på men äsch, jag har inget bättre för mig. Borde plugga men.. Nä, jag orkar inte, haha. Gör det imorgon istället. Kanske.. Haha. Men nu ska jag sätta fart. Ha en bra dag allihopa ^^


Ridpass två med Dillon

Kom till stallet vid halv tio och började göra iordning dillon. Lotta sa att jag kunde ställa honom i gång så att jag och amanda (som har nobile) kunde snacka skit samtidigt, haha. Vi gick ut lite tidigare än vi började (och vi skulle börja kvart över tio) och satt upp i paddocken. Vi red fram där och jobbade mycket med skänkelvikningar i både skritt och trav. Vi red där ute i ungefär en halvtimma innan vi flyttade in i ridhuset. Iallafall, från början gick det inte alls bra med skänkelvikningarna i traven, jag valde ett tempo som varken passade honom eller mig så det blev inte bra. Efter ett tag hittade vi dock ett bättre tempo men det blev inte direkt jättesnygga skänkelvikningar, haha. Något vi får jobba på alltså. Han blev lite ofokuserad ibland för fjordingarna gick ute i hagen brevid och var lite pratglada ibland, haha, menmen, det får vi också jobba på.
Inne i ridhuset fick vi rida lite självständigt först, flyttade lite, lite tempoväxlingar, volter och så. Sedan så red vi på två volter (vi var förresten bara fyra stycken idag) och.. Jag vet inte vad jag ska säga, vi red, haha. Traven fungrade mycket bättre idag, formen blev mycket stadigare än igår och min sits var även bättre, dock måste jag jobba vidare på det. Vi hade mycket galopparbete idag också och den gick också bättre än igår men vi har mycket kvar, haha.
Slutade med att skritta av dem i paddocken igen. Själva ridpasset var 75 min men vi red längre om man räknar fram och avskrittning, haha.
Skötte om dillon efter ridningen då, behövde svampa av honom idag med eftersom han var vääldigt svettig (och jag med! haha) och sedan fixade jag med Silver, hon hade haft kul i hagen igen, hehe. Sen åkte jag hem och.. Nu måste jag förbereda mig för att lite släkt kommer, det är ju påskafton ^^


Lördag

Lördag idag, tror jag. Påskafton, haha. Ska till stallet om en stund och rida, haha. Amanda kommer hit så hon slipper åka buss och allt sånt där, haha. Ridningen slutar.. Eh.. Det måste jag kolla, haha. Den slutar halv tolv, tydligen. Så kommer väl hem vid halv ett eller något, lite beroende på hur allt blir (smart svar, jag vet). Men.. Nu måste jag sätta fart, haha. Ha en bra påsk allihopa, eller vad man säger


Ridpass ett med Dillon

Hade anmält mig på silver på ena påskkursen i stallet nu i helgen men eftersom hon blivit halt hade lotta satt upp mig på dillon, haha. Inte min favorithäst direkt (eller alls, haha) menmen, hade redan betalat och allt sånt.
Vi var fem stycken idag och red 75min, dock skrittade vi ut dem sen så red nog lite mer. Började iallafall att rida i padocken där vi fick rida fram självständigt i skritt/trav och valfritt varv. Sen förflyttade vi oss in i ridhuset och startade hårdträning, haha. Rätt hård lektion faktiskt, mycket galopparbete och sådant. Gick inte alls så speciellt bra för mig, kan inte rida dillon, haha, men äsch, jag har inte ridit honom så många gånger. Han blir fin i formen i skritten och för det mesta i traven, dock förstör jag det hela ibland genom att göra x antal fel, haha.
Har inte så mycket mer att säga, direkt. Både han och jag var grymt svettiga efter lektionen iallafall, haha.


Fredag

Jag pluggade aldrig igår, hehe. Ska göra det idag istället då, får se om det går bättre. Förmodligemn inte, haha. Har inte så mycket mer att säga då, förutom att det regnar ute. Jaja, jag ska göra något nu. Ha en bra dag allihopa ^^


Stalldag utan ensamhet, haha

Adelina följde med mig till stallet och vi kom dit vid halv fyra. Silver var jättelerig, som vanligt, haha. Tog låång tid att få henne ren, som vanligt. Ade borstade lite andra hästar, haha. Hjälpte madde som skulle skritta igång servus och lite annat, tvättade hos silver och så. Kollade på amandas lektion och sedan även madde och linneas, mycket lektioner detdär. Det gick bra för allihopa, som vanligt.
Åkte hem straxt efter sju och.. Nu ska jag läsa en bok tror jag ^^


Torsdag

Torsdag idag då. Idag SKA jag plugga, haha. Får väl se hur det går med den saken, hehe.
Menmen, en fin dag idag också. Ska till stallet senare, vid vanlig tid, för att sköta om Silver. Ska hjälpa lite ungar också, om de behöver mig. De börjar bli så bra nu.
Och nu har jag inte ett enda ord mer att säga, haha. Så ha en bra dag då, allihopa


Frank

Red Frank idag och det gick verkligen skitdåligt, tycker synd om honom. Blä, jag har inte så mycket att berätta. I början flyttade vi lite på volt och sedan hade vi öka och minska traven rätt mycket. Gjorde lite annat som jag glömt bort och äh, jag vet inte. Jag och frank passar inte ihop, jag är alldeles för dålig, så det gick lixom åt skogen. Visst, formen satt i skritten och för det mesta i traven men vissa stunder kändes verkligen allt så himla dåligt. Galoppen gick inte alls bra, eller rättaresagt fattningarna. Ville inte ha något släng eller sådant vilket gjorde att han blev lite irriterad på mig och ja.. blä, alldeles för dålig för den ponnyn. Hoppas, främst för hans skull då, att jag får någon annan nästa vecka, kan verkligen inte vara kul att ha mig som ryttare.


Bilder från picknicken igår

Elsa ville att jag skulle lägga upp dem så gör väl det iallafall, dock är de få och dålig kvalité (mobilkamera) men vafan ^^









Intressanta bilder, jag vet ^^

Onsdag

Onsdag idag då, mitten på riktiga veckan. Ska försöka plugga en del under dagen, fast vi vet väl alla hur det kommer sluta, hehe, och sedan blir det stallet ikväll. Vet inte riktigt när jag ska åka eller så, är ju lov så skulle kunna ta mig dit lite tidigare för att hinna pyssla ännu mer med Silver. Är ju ridning idag och.. haha, nä, har inget att säga. Det blir väl ungefär lika.. som de andra veckorna, hehe..


Picknick i skogen

Var med elsa och adelina idag. De lyckades faktiskt ta sig upp rätt tidigt, haha. Möttes på lekplatsen som vanligt och gick sedan hem till dem och packade för picknick, haha. Gick till skogen vi ständigt var i som mindre och hade det bra där. Vi hade två pannkakor, tre mackor (en var alltså), (odrickbar) saft och ballerinakakor, haha. Tog lite bilder men orkar inte ladda in dem sorry, haha. Efter att vi.. picknickat klart gick vi en tur i skogen till en äng där vi frös ihjäl och sedan gick vi den långa vägen hem (genväg = senväg, alltså) och satt ute på deras baksida och pratade lite skit, haha. Nejmen vi pratade om allt sådant som ni tycker är tråkigt och lite annat. Sen gick vi en till promenad och sen gick jag hem då för vi skulle äta, haha.


Från förra gången jag träffade dem, haha ^^

Söndag (ahaha, det var visst inte alls söndag idag)

Det är jättevarmt ute idag också, skönt ^^ Är meningen att jag ska träffa ett par kompisar idag men de är riktiga sjusovare så jag har ett par ensamtimmar att slå ihjäl först, haha. Hade tänkt åka till stallet och kolla när fanny hoppar men det blir inte så, skulle ändå bara vara där i en timma då och då känns det nödvändigare att göra andra saker som behövs (som att plugga kanske?), haha.
Men ha en jättebra dag allihopa ^^


(Japp, jag har väldigt mycket bildbrist, haha)

Finaste Silver

Åkte till stallet med fanny så vi var där med fyra. Skötte om finaste Silver som hade badat i lera, haha. Jättesöt var hon, som vanligt då. Eftersom hon inte skulle gå några lektioner hade jag gått om tid att få henne ren, fast hon lär väl vara lika lerig imorgon igen, haha. Hon var iallafall supersöt och allt sådär, precis som vanligt ^^


Måndag

Måndag idag, ledig dag. Jättevarmt ute och allt sådant där. Har inga planer för dagen förutom stallet ikväll då. Får se om jag kan hitta på något innan dess, ska försöka klämma in en timmas plugg, får se hur det går. Jaja, nu ska jag gå och göra något kul, iallafall. Ha en bra dag allihopa ^^


Söndag utan skoldagsdag

Jag har haft en rätt bra dag idag. Något pluggande blev det inte men har gjort andra roliga saker, haha. Var en sväng i en bokaffär också men utbudet var inte stort och jag kom hem utan några nya böcker, min vanliga tur alltså. Jaja, jag har en massa böcker jag inte läst än, är dock är jag inte riktigt på humör för dem, annars blir det väl att läsa om något bra ^^


Den här boken kommer jag nog aldrig tröttna på, haha

Söndag

Söndag idag, jag tänkte plugga. Visst, det är lov, men har en massa prov efter det.. En liten stund får jag sitta iallafall, haha. Vet inte riktigt vad jag mer ska hitta på men det går väl att lösa. Sitta här ska jag inte iallafall ^^


(inte jag som rider då, som vanligt, haha)

Ingenting om allting

Hade det bra i stallet men orkar inte skriva så mycket. Eller rättaresagt, jag har ingen lust. Skötte om Silver och hennes utrustning och allt sådan, kollade på tema teori och hade kul, haha. Åkte hem efter att vi fodrat vid fem (jag är vagnkörare och listläsare, haha) och tänkte gå och lägga mig nu. Tråkigt, jag vet, men har ingen att sociala med så då kan jag lika gärna läsa lite ^^


Exakt ett år sedan. Eller två. Haha, exakt iallafall

Lördag

Äntligen lördag nu då. Ska till stallet om ett tag, har ingen riktig koll på klockan men det blir väl om lite mindre än en timma. Ska sköta om Silver, såklart, och kommer nog lägga om rutinerna lite idag, haha. Sedan kommer ame och fompa också, vet dock inte när, haha. Fompa sa tidigt men ja.. Man vet ju aldrig, haha.
Men nä, nu ska jag inte tråka ut er mer. Ha en bra dag allihopa ^^


Vi låtsas som jag aldrig publicerade det här inlägget

Jag har verkligen gjort totalt ingenting idag, haha. Riktig slappdag måste man väl säga. Jaja, imorgon blir det stallet och sedan får jag hitta på andra planer i veckan, sitta inne är inget alternativ. Eller jo, har en massa plugg att göra, haha. Pluggade inte alls idag, borde väl ha gjort det men.. Det är ju iallafall min fåtilab, haha. Okej, visst, just a normal day men.. Haha, jag vet inte. Alla ursäkter är bra ursäkter, kanske? Har nog varit normalaste fåtilaben någonsin iallafall, enda som hände var att farmor kom över en snabbis så vi åt tårta och jag har fått en massa sms. Inget paketöppnande eller så, vuxen poäng eller? Haha, jag är trött. Veckarklockan väcker mig för tidigt imorgon så kanske går och lägger mig nu, vem vet. Och äsch vad jag babblar på, sorry. Jag gissar på att jag har tråkigt, haha.


Ännu mer fredag, faktiskt

Dåligt med uppdatering idag också, jag vet. Haha. Men har inte gjort så mycket. Läst x antal mangaböcker, sett på konsert och gjort lite andra totalt onödiga och första-dagen-på-lovetsaker. Farmor var över ett tag och vi åt lite tårta och så, haha. Ska äta middag om en stund och sedan blir det fredagskväll med familjen. En helt vanlig fredag alltså, haha ^^


Fredag

Första dagen på lovet idag då, så skönt. Eftersom det bara är en extradag och ingen.. riktig lovdag änns det som jag kan göra vad jag vill, alltså inget. Se på någon film, något program eller någon konsert kanske, hitta på nått annat sådär onödigt men skönt. Har suttit en stund vid datorn och kommit fram till att det inte var kul, haha. Så nu ska jag ge mig iväg härifrån ^^
Och tack till alla som gratt-smsat mig idag, haha. Beundrar era minnen :D Haha


Stalldag

Åkte till stallet och skötte om silver. Tog ett par timmar att få henne helt ren och fri från lera och sedan stod vi och mös i någon timma mer innan jag åkte hem. Gjorde inte så mycket mer än att pyssla med henne, hjälpte madde lite som skulle rida Meja men åkte hem innan hon ridit klart. Hon har blivit så bra nu så hon behöver inte mig. Linnea hade Konsum och det lär också ha gått bra.


"Matte" och smedja

Slutade senare än beräknat så blir bara en snabb uppdatering innan jag ska till stallet. Hade matte på morgonen men.. Vi hade typ ingen lektion. Alla var så himla trötta så ingen orkade göra någonting. Vi har det så himla stressigt nu att vi bara inte orkar mer, haha. Istället satt man och pratade och gjorde sådant ickenödvändigt.
Efter lunch drog vi iväg till ett ställe där vi fick lära oss att smida. Först pratade de en massa och så men sedan fick vi göra krokar, haha. Man gjorde i grupper, vi var fyra i min, och fyfan vad svårt det var, haha. Tungt och.. Svårt, haha. Våran krok blev riktigt ful, faktiskt, men jaja. Det var verkligen inte lätt, haha. Slutade lite innan tre och gick hem på en halv minut, smedjan ligger nämligen bara några meter bort från mitt hus, haha. Gick ut med Daisy på direkten och jao.. Nu är det väl dags att sätta fart, haha ^^


bild från google

Och nu har man förrsten lov. Fy vad skönt

Torsdag, sista skoldagen

Torsdag idag då, får lov idag. Har matte hela morgonen och träslöjd eftermiddagen. Vi ska till en smedja typ, haha. Den ligger väldigt nära mig iallafall så det kommer inte ta lång tid att gå hem, inte alls. Men iallafall, slutar vid två tror jag och sedan är det lov. Ska till stallet, såklart, och sköta om silver.


Skit.

Silver är halt, igen. Fan i helvete, fan i skit och blä.
Red alltså henne idag. Gick nybörjarlektion innan så tog henne direkt efter det.Kände från början att allt inte var som vanligt, hon var inte riktigt lika... jag vet inte, sammarbetsvillig som vanligt, lyssnade inte lika bra. Tänkte inte riktigt på det, hon.. lyssnade ju ändå, och gjorde det jag bad henne. Tänkte att hon kanske haft dålig dag, att jag haft det eller att det var för hon gått nybörjarlektion. Hoppade fram lite lågt i trav, känner ingen speciellt. Körde lite galopper, inget där heller. Sen kände jag hur hon började halta i traven och vinkade till mig Carro som fick kolla. Mycket riktigt, halt vänsterfram. Satt av, såklart, och carro kände lite på henne. Varm i vänster fram, fick gå med henne ett par varv. Inte märkbart varm efter det, men ändå. Tog in henne och pysslade med henne i några timmar, bästa tjejen. Lotta kände lite på henne men.. Hade inget att säga, direkt. Jaja, det är väl bara att vänta och se vad som händer..


Blä för idag, ungefär

Dålig dag idag, haha. Har haft ont i huvudet hela dagen så kan vara därför. Iallafall, började nio med np i engelska, uppsatsskrivning. Fick välja mellan två ämnen och jag valde det andra. Orkar inte förklara vad det var men det handlade om vänskap/kärlek, ungefär. Men skulle skriva i ett häfte och självklart hade de gjort för lite plats.. Skrev upp hela baksidan också, hoppas man inte får ig för det, haha. Dock fick jag ändå inte plats med allt jag ville. Blev typ 5½ a4 då.
Efter lunch var det likabehandling, skrev uppsats, haha. Skulle svara på några frågor angående filmen vi såg igår och jag gjorde somsagt det i uppsatsform. Det blev typ 6 a4'a sidor, att jag inte kan lära mig att korta ner saker.. Slutade halv två men blev kvar i skolan till tre, läraren man skulle lämna in till hade nämligen gått på möta fast hon sa att hon skulle sitta i sitt rum så.. Vi fick springa runt och leta, kul. Jaja, nu är det iallafall inlämnat.


Tre år sedan, haha. Då var man liten

Onsdag

Onsdag idag, inte så mycket kvar av veckan alltså. Har np hela förmiddagen, riktigt roligt, och sedan likabehandling på eftermiddagen. Det står att vi ska sluta två men vi får väl se, igår drog de över till tre.. Men iallafall, sista npdelen i engelska, uppsatsskrivning. När den är över är det bara matten kvar, den kommer i maj. Haha, inte så mycket kvar av skolan nu, skönt.


Så mycket om så lite (och tråkigt, mycket tråkigt)

Stod på schemat att vi skulle sluta två men vi fick inte gå förrän tre, inget man blir glad över. Nu är jag iallafall, äntligen, hemma. Dagen har varit.. Tja, jag vet inte. Inte dålig men rätt tråkig, haha. Musik på morgonen, tre timmar lektion. Satt och spelade gitarr/bas hela tiden så har ont i fingrarna nu, haha. Vi fick två vänter in i "rummet" där de har instrument med el (haha) och så. När vi är utanför får jag som ska spela bas spela på en akustisk gitarr. Först var vi där inne i ungefär 20 min tror jag och spelade egenom, det gick bra. Under våran nästa runda skulle jag spela något annat (nya "bokstäver" alltså) och vi hade bara ett par minuter på oss, alltså gick det inte så bra, haha. Nu blir det till att träna tills jag lär mig det nya.
Hade likabehandling efter lunch och vi såg på en film. Den var väl rätt.. Hmm.. Jobbig, om ni förstår vad jag menar. Tänkvärd, kanske. Men nu ska jag gå och.. sova, haha. Nejmen jag är trött och har ont i huvudet så vi får se vad jag hittar på, får väl plocka fram den ostämda lilla akustiska gitarren och försöka spela, haha.


Bara för vi alltid har så kul. haha

Tisdag

Tisdag idag, musik och likabehandling står på schemat. Haha, musiken kan väl vara kul men.. Ja, får väl se hur det blir. Har inte så mycket att säga, slutar tidigt tror jag och kommer väl hem och somnar då, haha. Nejmen.. Vi får väl se. Men ha en bra dag allihopa ^^


Söt

Skötte om silver när jag kom till stallet, hon var bästbäst idag med. Hon hade blivit skodd så hon var ren, haha :) Testade nya nosluddet också och det passade, enligt mig. Fast iof tycker jag hon är sötast i allt.
Kollade på en lektion med Amanda och hade det kul, tvättade sedan åt silver och så innan jag åkte hem ^^


Suddig bild med mobilkamera men jaja ^^

Dagen slut, ungefär

Spanskan imorse var tydligen bara för dem som behövde stöd, något de glömt berätta för oss. Istället hade vi lärarlös ea. Jag gjorde fyra frågor och sedan blev det inte mer plugg, så blir det när det är lärarlös. Hela klassen drog också typ, haha. Efter lunch hade vi no och vi fick skriva ner lite viktiga egenskaper hos en vän och partner. Slutade straxt efter ett och.. Haha, jag ska till stallet om ett tag, har inte så mycket mer att säga.


Schemat för den här veckan då, haha

Måndag

Måndag idag då, andra brytveckan börjar. Jag har bara spanska och no idag, som en vanlig måndag, men på lite andra tider. Längre spanska och kortare no. Jag slutar rätt tidigt också vilket blir skönt. Åker till stallet i eftermiddag för att sköta om Silver, hoppas på fint väder då! ^^


Onödigt till tusen, kanske

Haha, Silver gillar inte riktigt den nya lilla skiten kan man säga, hon var på den hela tiden, haha. Jaja, den var säkert jobbig, eller nått, haha. Söt var hon iallafall.


Haha, vilken snygg bild va? haha, nej. Men haha.

Och om bråkas man är lite ojämn, skyll verkligen itne på mig eller fanny, haha.

Söndag

Sov länge idag, längre än jag borde kanske, haha. Har suttit och gjort inget ett tag och ska ta och börja plugga om några minuter. Vet inte riktigt vad jag ska börja med, har rätt många prov nästnästa vecka. Ska hitta på lite annat sen också, vet inte riktigt vad, haha. Men ha en bra dag allihopa ^^


En kvart är den ifrån en och så

Som vanligt har jag en negativ inställning till bloggandet på denna blogg så blir bara kort som vanligt då. Skötte om Silver direkt när jag kom imorse, hon var bästbäst som vanligt. Eehh.. Fotade skrållan lite i hagen, snacka om att hon var lerig, haha. Hon galopperade runt och gnäggade, så sött. Sen så hjälpte jag linnea och kollade när hon red. Gick och åt sen för det var tre grupper på prova på. Ledde curt och lite andra saker, haha. Skulle hjälpa fanny att duscha skrållan sen men hon var så snäll så jag behövdes inte, gick och smörjde istället. Sen så gjorde jag ltie annat silvrigt, haha. Men jaja, det var den korta versionen, lovar ;D


Lördag

Idag är det lördag då, skönt. Ska till stallet om ett tag, en halvtimma typ. Sköta om silver och göra lite annat nödvändigt. Bli mördad av skrållan kanske, haha. Nejdå, vi får se hur det går. Men iallafall, kommer hem vanlig tid, vid fem, skulle jag tro och.. Äsch, jag har inget att säga. Ha en bra dag allihopa ^^



Kväll

Dagen har väl varit bra, minns inte riktigt vad jag gjort. Syrran fyller ju år så det har varit lite sånt och så, men ja.. minns inte, haha. Tänkte gå och lägga mig nu, gillar att somna när jag är ledig, haha. Och jag är riktigt tråkig och osocial just nu så det blir nog bäst, haha. Och jag vet att jag överanvänder "haha", sorry, haha. Men ha en bra kväll allihopa.


Nationella prov, bara

Började halv nio med nationella prov i engelska, läsförståelse i matsalen. Det var en massa olika texter och sånt men det var mycket lättare än jag trodde, haha. Direkt efter det gick vi till klassrummet och gjorde hörförståelse, där var det tre olika texter med frågor och så. Det var också lättare än förväntat, dock gick det dålgit, haha. Som vanligt alltså. SLutade efter det, straxt efter elva, och nu ska jag.. Göra något, haha ^^


Fredag

Idag rinde väckarklockan halv sex för att hinna fira syrran som fyller nitton innan jobb/skola. Hon fick typ allt hon önskade sig och.. Haha, tårta. Nejmen, det är väl som en normal födelsedag.
Ska till skolan om ett tag, rätt långt tag dock. Har nationella prov i engelska idag, först lästförståelse och direkt efter det hörförståelse, kul. Är inte nervös för jag vet redan att det kommer gå åt skogen, haha.
Slutar vid elva, när vi är klara med proven, och då ska jag nog hitta på något kul här hemma, haha, är alldeles för trött för nått annat. Men ha en bra dag allihopa ^^


Vila i frid

Vila i frid, bästaste Mumfie.

Mumfie
25/11 2008 - 7/4 2011

Torsdag

Hade så gått om tid imorse att jag glömde att blogga, haha. Började halv ett med muntliga nationella prov i engelska och därefter i svenska. Det tog väl en timma att göra båda ämnerna och gud vad skönt att det är över, bara skriftliga i engelska kvar (imorgon, onsdag) och sedan allt i matte (maj) kvar i npväg. Kan säga att engelskan var jättelätt, dock hann jag inte säga allt jag ville och jag är inte bra på engelska, menmen. Svenskan var väldigt konstig, haha, och gick dåligt då men jaja, det kan jag leva med. Slutade när vi var klara då, vid halv två, och nu sitter jag här ^^


Bäst.

Fick Silver idag, hihihihi. Vi hade markarbete men red väl mest dressyr, haha. Vet inte vad jag ska säga.. Hon var sjukt fin som hon alltid är och underbar och bäst och super underbart gaaah. Ahaha, borde inte blogga när jag ridit henne, blir bara en stor smörja, haha. Men.. Hon var skitfin, okej? Hon var sååååå fin att rida, verkligen. Hade nästan glömt att hon var så fin. Formen satt bra i skritten redan från början och i traven också för den delen, i galopp hade vi lätt sits, haha. Åh, hon var så fin. Vi red på fyrkant/volter och sedan lite bommar som låg på diagonalerna med olika avstånd, kortkort och lååång, haha. Hon var superduktig, såklart hon är lixom, och ååh, vad kul det var. Och gaah, hon är så fin. Hihihi, hon är bäst, alltså lixom. Synd att jag inte är bra på att rida, tänk vad mycket superduperultragahsnyggt hon skulle gå då alltså. Haha, men jag är väl nöjd, för det var kul. Jag vet inte, hon var så fin. Haha. Nej, jag ska inte blogga mer nu.. Är så förvirrad, haha. Eller berusad av lycka, kanske. Men ha det bra, vi hörs imorgon.


Onödig dag, rätt ond

Dagen började dåligt med att jag blev överkörd av en sparkcykel, inne i skolan. Haha, gjorde inte ont eller så men blev rätt irriterad när de flängde runt i flera timmar på den jävla sparkcykeln och lärarna var spårlöst borta. Blev somsagt påkörd/överkörd en gång och jäävligt nära ett par till, haha. Hade idrott sen men läraren var sjuk så vi hade en annan lärare. Hade nästan som cirkelträning där man skulle göra olika saker men naah, vi gjorde inte det mesta, var så grymt tråkigt. Skulle typ göra hundra sit-ups, hundra armhävningar, upphopp, rygglyft och andra saker. Dansade lite vals i slutet av lektionen också och de flesta, inklusive jag, verkade inte fatta, haha.
Hade no efter en lång lunch (alldeles för lång) och vi gick igenom lite instuderingsfrågor och sedan slutade vi.
Ska till stallet om ett tag, ridning och hästbyte. Tippar på att jag får fjording eller något sådant, haha.


Soommar :> (Och sonny har tagit bilden)

Onsdag

Onsdag idag, varmt men grått, haha. Har idrott på morgonen och no på eftermiddagen, vet inte vad vi ska göra på någon av lektionerna. Slutar förmodligen två idag också, haha. Efter skolan blir det iallafall hem och.. Inte göra något och sedan är det ridning ikväll, hästbyte. Blir väl förmodligen fjording eller något annat kul, haha. Jaja, nu är klockan sådär mycket igen, så ha en bra dag allihopa ^^


Det här var typ första lektionen i åttan, haha

Fanny och Nanook, haha :)

Fanny red Nanook idag och jag tycker det gick bra för henne! ^^ Han var jättemysig, haha. Lite smågrinig innan när fanny gjorde iordning honom, kom ett par hästar som han inte älskade, haha, och han hade badat i lera. Efter lektionen var han sådär supersnäll som han brukar, haha.
Hälsade lite på Silver och åååh, hon är bäst. Haha, nejmen orkar inte skriva eller nått sånt. Men nu ska jag gå och plugga.. Kanske, haha. Men vi hörs väl imorrn ^^


Tisdag, klar

Skoldagen var exakt så tråkig som jag trodde den skulle bli, haha. Matten drog igång en halvtimma försent för läraren hade andra tider på sitt schema. Vi satt typ fem elever i klassrummet och utan lärare, jobbade väl i en halvtimma (hehe) sen blev det massa annat då. Haha, vi hade väl rätt kul men.. Gjorde väl inte det vi skulle.
Efter lunch var det so/sv och nästan alla gick hem, vi var fyra stycken som satt kvar och jobbade. Gjorde klart alla amerikafrågor och tränade lite kartkunskap, jättekul, haha.
Ska till stallet om en stund nu och måste ut med Daisy först. Det är sjukt varmt ute så det blir skönt ^^


Mitt schema för den här veckan och ja, det är handskrivet.. Haha

Tisdag

Jag går kortdag idag med, slutar vid två tror jag. Har matte på morgonen och sv/so på eftermiddagen, kul. Haha, blir nog en rätt långtråkig dag ändå.
Ska nog till stallet i eftermiddag och titta när Fanny rider. Har nästan aldrig sett henne och jag har inte direkt några läxor under brytveckorna så då är det bara att passa på, haha. Dock kommer jag hem imellan och så ^^


Stallet

Hemma nu då, haha. Hade det bra i stallet, kollade på en lektion och skötte om silver, såklart. Hon var på bästbäst humör idag också, haha. Ryckte lite på manen och rensade öronen på lera gjorde jag, förutom allt det "vanliga" som borsta med alla olika borstar (haha) och allt sånt. Hon var iallafall superbäst som vanligt ^^


Riktigt varm dag idag

Skoldagen var bra. Började med np i no, labbdelen. Den var faktiskt mycket lättare än jag trodde, haha, men det gick inte så bra. Fick göra efter min egen planering iallafall det är väl positivt. Man fick en halvtimma att göra labben och sedan en halvtimma att svara på frågor men ingen behövde så lång tid.
Efter det hade vi eget arbete och jag gjorde klart svenskfrågorna, skönt att äntligen vara klar med det! Hade en halvtimmas ea efter lunch också, jag och sanna tränade lite inför muntliga i engelska som är på torsdag. Slutade klockan ett och jag och sanna gick och köpte glass, haha. Sedan hade vi lite kul på en lekplats och så vilket gjorde att jag precis kom hem ^^






Hahah, japp, vi var så seriösa, verkligen ;D (förresten är det ett försök att se
förvånad ut men jag misslyckades rätt mycket. Snonny smälter iallafall in i bakgrunden, hahaha)
(Och ja, den är tagen nerifrån och vi står uppe i en "klätterställning" ;D)

Måndag

Måndag idag, riktigt grått ute. Våra brytveckor börjar idag och håller på fram tills påsklovet, rätt skönt. Börjar klockan nio med nationella prov i no, labbdelen. Haha, jag vill verkligen inte ha det, kommer misslyckas totalt, men det ska bli skönt när det är över. Har eget arbete på eftermiddagen och slutar halv två, skönt ^^


Två år

Idag är det två år sedan pooni skickade Sakura Sake till mig, det var första låten med Arashi jag hörde och jag kan fortfarande minnas vad konstig den var, men också.. spännande. Och jag såg pv'n till den, videon alltså, och haha, jag förstod verkligen ingenting. Tänk att tiden gått så fort.


Söndag

Söndag idag då, haha. Ska plugga mest hela dagen känns det som, dock vet jag inte riktigt på vad. Läsa lite no kanske, har np imorgon klockan nio, lite matte och.. Nä, jag minns inte, haha. Tur att man har en stor fet hög med papper som påminner än då. Nästa (alltså imorgon) och nästnästa vecka har vi brytveckor och går efter ett konstigt schema, haha. Slutar tidigt de flesta dagarna med på tex. torsdag kan det hända att jag går till halv fem, kul.
Men nu måste jag nog sätta fart med pluggandet, haha. Jag hoppas ni får en bra dag ^^


Stalldag

Hade det bra i stallet. Ledde Aqua på första lektionen och hon var jättepigg, haha. Ryttaren var dock duktig. Kollade när linnea red sedan, hon hade daim och det gick bra, haha. Efter det gjorde vi iordning hästar till prova på. Stod på banan under första gruppen sen gick vi och åt. Smörjde och skötte om silver, hann med lite mer massage idag. Hon var på brabra humör idag också, som vanligt, och.. allt var ju bäst, haha.
Åkte hem vid fem och har.. Läst sen dess, haha. Okej, inte riktigt, men har gjort en del olika saker. Tänkte gå och lägga mig nu, är riktigt trött.


Lördag

Lördag idag. Ska till stallet om ett par minuter, blir nog lite sen, haha. Lär vara där någon gång innan nio iallafall, beroende på hur snabb jag är. Har inga direkta planer förutom att sköta om Silver och ha kul, haha ^^ Fanny och amanda kommer så då blir ju allt bäst, haha :)
Men nu måste jag sätta fart väldigt mycket, haha. Ha en bra dag allihopa ^^


Fredagskväll

Min syster hade hyrt en film som visade sig vara riktigt dålig, som tur var var den kort! Det var någon katastroffilm men allting var så dåligt gjort så det såg ut som.. bilder från ett jättegammalt tvspel eller något i den stilen, haha.
Tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig nu, imorgon blir det stallet och då måste väckarklockan ställas, haha. Jag hoppas iallafall att ni får en bra kväll ^^


Ett annat stall

Jag följde med min syster till hennes medryttarhäst och har precis kommit hem. Det var rätt kallt, haha, men ändå kul. Har inte sett henne rida sen hon red på blåkulla för hundra år sedan och att se henne med Cawat är något man inte borde missa, hon är skitduktig ^^ Han som äger honom frågade om jag ville skritta av honom sedan men jag tackade nej, vill ju inte förstöra honom, haha.
Nu ska jag gå och titta på tv med familjen och ha en bra fredagkväll, jag hoppas att ni också får det ^^


Slöjd och film

Glömde helt bort att det är första april idag! Dock har jag klarat mig från att bli lurad (tror jag..), haha.
Hade somsagt slöjd första timmen och fortsatte med min klocka, det går riktigt segt. Är rädd att förstöra den så vågar inte ta några risker, haha. Den är dessutom väldigt ful och ojämn så.. Haha.
Hade spanska efter lunch och vi tittade på skräckfilm. De bortglömda hette den, tror jag. Alltså.. Egentligen var den inte läskig och rätt dålig, haha. Men.. Jag är rätt bra på att tycka skräckfilmer är läskigam haha. Fast.. Jag vet inte. Vi hann inte se hela så den hann inte direkt bli så läskig, dock körde de på överraskningsmoment sådär så man hoppar till för att något händer plötsligt. Sedan var det väl lite mystiskt och så, haha. Får väl se vad jag tycker när vi sett klart den, om vi ens får det.. Haha.


Fredag

Fredag idag, tror jag. Går kortdag i skolan, först slöjd och sedan spanska. På slöjden ska jag fortsätta med min klocka och på spanskan har jag ingen aning om vad vi ska göra, vi hade ju oförberätt prov i måndags. Kommer hem tidigt, innan två, och då ska jag nog försöka plugga lite, även fast det är måndag. Eller inte, haha. Läsa lite no kanske, eller engelska, har massa np nästa vecka.
Men nu har klockan sprungit iväg igen. Ha en bra dag allihopa ^^


RSS 2.0