Hosta och ömma hovar

Silver var söt idag med och jag hann pyssla om henne så mycket jag ville innan ryttaren kom. Hon skulle gå tre lektioner, dock är de sista av dem inte jättebra. Förutom att pyssla med henne gjorde jag självklart allt jag alltid gör, borstar ur strykkapporna och tvättar ur spiltan.
Madde red Skrållan och hon var på ett himla humör idag. Cajsalisa stod utanför spiltan, kanske en halv meter framför och hon försökte hoppa på och hugga henne. Haha, lilla sura Skrållan. Lektionen gick iallafall bra. De hade markarbete och hon red helt själv, även i galoppen. En tjej åkte dock av på Bandit när hela dörren till ridhuset (stora ridhuset) blåste upp. Det bara kom en vägg farande och så blev självklart rädd. Det gick bra med tjejen iallafall, så ingen fara skedd.
För övrigt kan jag berätta att Daim har världens hosta som verkligen inte låter bra så de fick stryka honom från sina lektioner och Chip ömmade i en hov, vi får hoppas att det inte är allvarligt!
Nu ska jag gå och duscha och försöka lägga mig tidigt, jag mår inte så bra och är trött, så jag ska försöka sköta mig ^^


Lilla Skrållan ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0